Başkan Şahin ; "Zafer Şafağı Muhakkak Sökecektir.

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Altan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Ayına kavuşulması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  

Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Altan Şahin konuşmasında "İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde tüm dünya insanlığı olarak mücadele ettiğimiz günümüzün musibeti Covid-19 bir yandan tüm sosyal yaşantımıza sınırlar getirirken, bir yandan da bizleri manevi bir muhasebeye mahkum tutmuştur.

Ülkemiz kendi sınırları içerisinde koronavirüs musibetiyle mücadele ederken öte yandan dünyanın dört bir tarafında ihtiyaç sahibi devletlere tıbbi malzeme destekleri göndererek benzerine az rastlanacak bir alicenaplık örneği sergilemektedir.

Geçirdiğimiz bu zor günlere karşı yüksek dirayet göstermek, kendi sağlığımız ve milletimizin geleceği için mecburidir. Lakin Türk Milletinin azimliliği ve kararlılığı bu hastalığı elbet yenecek, bu günlerde geçmişte kalacaktır. Mühim olan bugün aldığımız önlemlerin yanında, yarınları da tasarlamayı unutmamaktır.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ifade ettiği üzere insanları güçlü kılan Fikir, İman ve Ülkü Aşkıdır. Fikir kudreti, iman gücü ve Ülkü Sevdası varsa zafer şafağı muhakkak sökecektir.

Tüm bunların yanında da millet olarak iki bayrama birden kavuşmanın mutluluğunu ayrı ayrı yaşıyoruz. Millet olarak 23 Nisan saat 21.00'de hep birlikte balkonlarımızdan İstiklal Marşımızı en gür seslerimizle okuyacağız.

Bu manevi günlerin Devletimiz ve Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, 11 Ayın Sultanı Ramazan'a kavuşmamızı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber