ÇEBİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Çebi: “Emeklilik yaşamlarını emperyalizm hülyalarıyla geçiren vesayet zincirinin çürümüş halkaları, FETÖ kırıntıları, bildiri paçavrasıyla Türkiye’nin istiklâl ve istikbaline kast etmektedirler. Hadlerini bilsinler, haddi aşmasınlar.” dedi.

ÇEBİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi üzerinden millî iradeyi hedef alan 103 emekli amiralin darbe imalı bildirisine sert tepki gösterdi. Türkiye’nin siyaseti belirleyen bir ülke olmasından rahatsızlık duyanların her fırsatta Türkiye’nin önüne yeni engeller çıkardığını söyleyen Çebi, “Ülkemizin tarihi hamlelerinden rahatsızlık duyan şer odaklar ile onların yerli işbirlikçileri hainliklerini, hasisliklerini çeşitli şekillere büründürmektedirler. Türkiye’ye darbelerle, muhtıralarla ayar veremeyenler şimdi de sözde bildiri paçavrasıyla millî iradeye ayar vermeye kalkışacak kadar küstahlaşmaktadırlar. Türkiye’nin büyümesinden, şahlanmasından, dünyanın sözü geçer devleti olmasından rahatsız olanlara karşı bir olacağız, diri olacağız; birlik ve kardeşliğimizi perçinleyeceğiz. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “İmandır o cevher ki, İlahi, ne büyüktür/ İmansız olan paslı yürek sinede yüktür” sözü mucibince bizler sadece rükûda eğiliriz.” diye konuştu.
KÜSTAHLIK
Çebi şöyle devam etti: “Ordumuzun gözbebeği Deniz Kuvvetlerimizin şanlı üniformasını giymesine rağmen emeklilik yaşamlarını emperyalizm hülyasıyla geçiren emekli amiraller, bildiriye imza atarak emperyalizmin neferi olduklarını tasdiklemişlerdir. Bu duruşları millî çıkarlarımıza ters, egemenlik anlayışımızın karşısında olan bir tavıdır. Türkiye’nin çıkarları yerine emperyalizmin âlî çıkarlarını savunmaktır. Türk istiklâl ve istikbalinin karşısında tavır alacak kadar düşünceleri çukurlaşmış, emperyalizmin taşeronluğunu savunacak kadar küstahlaşmışlardır. Manidar bunuluyor, emekli generallerinin tavırlarını kınıyoruz.  
15 TEMMUZ’UN KIRINTILARI
Bildiride ortaya atılan talepler bizlere hiç de yabancı gelmedi. 15 Temmuz sürecinde de aynı dil kullanıldı. Bu dil Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda emperyalistlerin kullandığı kullandığı dildir. 15 Temmuz’da silahlarını milletimize çeviren hainlerden geriye kalan darbe seviciler şimdi de kalemleri silaha dönüştürüp Türkiye’nin istiklâl ve istikbaline kast etmektedirler. Ağababalarından aldıkları emirleri, bildiri zırvalamasına büründürüp Türkiye’ye aba altından sopa göstermektedirler. Aziz milletimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuyla FETÖ şer odağına hadlerini bildirdi. Aynı şekilde geride kalan darbe sevici ve emperyalizmin kırıntılarına da hadlerini bildirmekte zorlu çekmeyecektir. Milletimizin kararlılığıyla ülkemizin vücuduna işlemiş bu habis urlar ve emperyalizm hülyalar yerle yeksan edilecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber