CHP ORTAHİSAR’DA AHDE VEFA GÜNÜ

 1992 yılından bugüne Ortahisar (daha önce merkez) İlçe Başkanlığı yapmış 11 ilçe başkanını bir araya getirerek ahde vefa amacıyla plaket töreni düzenlendi.

Plaket Törenine PM üyesi, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve parti yöneticileri katıldı. CHP, ORTAHİSAR’A DA TRABZON’A DA ÇOK YAKIŞACAK Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, “Zaman birlik olmak zamanıdır, zaman beraber elele, omuz omuza partimizi başarıya ulaştırmak, trabzon’u ülke genelinde kendini ispatlayacak bir anlayışla yerel yönetimlerine talip olma zamanıdır. Bugün burada bizleri bir araya getiren iki önemli amaç var; Birincisi Cumhuriyetin temellerini ilkeleri ve devrimleriyle sağlam tutan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e uzanan ve her bir dakikası ayrı kıymetli olan başkanlık görevinde verilen emeklerinize teşekkür etmek ve sizleri yaşatmak. İkincisi amacımız ise en büyük ilçesinden Ortahisar’dan Trabzon’a hatta tüm Türkiye’ye ihtiyacını duyduğumuz beraberlik mesajını vermek. Kimseyi ötekileştirmeden halkımızın huzurunu, gençlerimizin geleceğine güvenle bakışını, kadını erkeği her hakta eşit bir toplum bilincini bu çatı altında birlikte inşa edeceğiz. Ben inanıyorum, herkese de inandıracağız; Cumhuriyet Halk Partisi, Ortahisar’a da, Trabzon’a da çok yakışacak!” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN YÜZDE 60’INI CHP’Lİ BELEDİYELER YÖNETİYOR Parti Meclisi Üyesi, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek; “Atatürk’ün mirasına bağlı kalmış, cumhuriyete, demokrasiye, kadın erkek eşitliğine inanan, insanların arasında ayrım yapmamayı politik hedef haline getiren Genel Başkanımızın oluşturduğu büyük birliktelik altında yerel iktidarımızı sağladık; bugün Türkiye’nin yüzde 60’ını CHP’li belediyeler yönetiyor. Önümüzde ister zamanında yapılsın ister erken yapılsın yerel seçimlerde Millet İttifakının iktidarının ayak seslerini Türkiye’nin her yerinde görüyoruz. Partimize ve Millet İttifakına yoğun bir yönelim var bunun farkındayız. Türkiye’de artık büyük bir kıpırdanma var. Siz değerli ilçe başkanlarımız, çok kutsal bir görev yaptınız. Ailenizin, çocuklarınızın zamanları, ekmeğini aşını partimizle paylaştınız. Farklı zaman dilimlerinde görev yapmış ilçe başkanlarımız, sadece ortahisar’da değil, tüm ilçelerde çoban ateşini yaktınız.” dedi. TRABZON ÇOK HAKSIZLIĞA UĞRADI Törene katılan CHP İstanbul Millevekili Av. Turan Aydoğan, “Genel Başkanımızın hem Trabzon’a hem siyasete olağanüstü emekleri var. Artık gerçekten zamanı geldi.Türkiye’de sosyal adaleti, insanların bir arada yaşama kültürünü, hoşgörüyü, kardeşliği, barışı örecek bilge bir yapılanmanın tam da zamanıdır. Trabzon bir kültür kentidir, Trabzon bir şehzadeler kentidir. Trabzon bugünkü zayıf görüntüye layık değildir. Trabzon çok haksızlığa uğradı, yıllarca oy verilmesine rağmen hizmet alamadı. İlçe Başkanlarımıza emeklerinizden dolayı, varlığınızdan dolayı bugünkü birliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Trabzon’un geleceği parlak. Türkiye’de her türlü engeli aşarak, her türlü baskıya rağmen özgür, dayanışan, üreten, bölüşen bir Türkiye’de hep beraber yaşayacağız.” şeklinde konuştu. CHP İLK SEÇİMLERDE İKTİDAR OLACAK CHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve plaketini alan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Bu parti vefalı insanların partisidir. Çok kıymetli anılarımız var, çok güzel günlerimiz var. Burada çok şey paylaştık. Sıkıntılar da yaşadık. Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine CHP’ye hizmet etmek en büyük onurdur. Bu onuru sonsuza kadar yaşayacağım. Bu bayrak ilelebet taşınacak ve bu parti ilk seçimlerde iktidar olacak. Bu mücadelenin her bir neferine yürekten inanıyorum” dedi.

“BİZ” ANLAYIŞIYLA İKTİDAR OLACAĞIZ Bir önceki dönem Ortahisar İlçe Başkanlığı yapan CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da plaketini alarak, “Büyük bir ailenin parçasıyız. Dünya’da 98 yıla ulaşmış siyasi oluşum bulmak zor. Bizi bir araya toplayan Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleridir. Bu ilkelere inanarak fikirlerle iktidar olmak için buradayız. Ben anlayışıyla değil “Biz” anlayışıyla iktidar olacağız. Bu plaketi babasından aldığı bayrağı bana devreden ve beni partiye kaydeden babam adına alıyorum.” dedi. 1992 yılından bu yana ilçe başkanlığı yapan Sefer Özgür (vekaleten torunu İhsan Menteşoğlu), Nizamettin Çavuşoğlu (vekaleten İ. Hakkı Pirselimoğlu), Muharrem Şahin, Necip Yıldız (vekaleten İ. Hakkı Pirselimoğlu), Murat Özçilingir, Turgay Güngör (vekaleten Haluk Batmaz), Ahmet Kaya, Sebahattin Bayrak, Recep Arslantürk, Ahmet Koltuk ve Ömer Hacısalihoğlu’na plaketleri takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber