Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'den ithal edilen çelik ve alüminyumdaki vergiyi artırma kararı alan ABD yönetimine seslenerek, "Dünya Ticaret Örgütü diye bir örgüt var. Bu örgütün kuralları içerisinde senin kuralsızlığın yok. Biz, uluslararası hukuka göre hareket ederiz. Hukuk tanımama gibi bir anlayış, Türkiye'de yoktur. Dolayısıyla, biz kendilerini hukuka davet ediyoruz." dedi.

Başkan Erdoğan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısının ardından Belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti.

Konuşmasına, alanda toplanan kalabalığı selamlayarak başlayan Erdoğan, cuma, cumartesi ve pazar günlerini Doğu Karadeniz'de geçirdiğini hatırlattı.

Bayburt ve Gümüşhane'yi ziyaret ettiğini hatırlatan Erdoğan, Gümüşhane'de 14 tünel açılışını yaptıklarını, Gümüşhane'yi tünellerle Trabzon'a bağladıklarını söyledi.

Zigana tünelini açacaklarını dile getiren Erdoğan, "Yolculuk, şu anda bir saate indi, Zigana bitince 15 dakika. Nereden nereye? Yolları kısalttık be. Ferhat olduk, Şirin burada. Ferhat dağları deldi, Şirin'e ulaştı. Biz de dağları delerek, elhamdülillah Şirinimize ulaştık, ulaşıyoruz. Daha çok yapacağımız işler var. Bunun farkındayız. Gümüşhaneli size, siz de Gümüşhaneliye çok daha kısa zamanda ulaşacaksınız." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber