banner240
banner237
banner238

GAZETECİLER TOPLUMUMUZUN HÜR VE GÜR SESİDİR!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CORA, mesajında kamuoyunun tarafsız ve şeffaf bir şekilde hadiselerden haberdar olmasının özgür ve bağımsız gazeteciler sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

Gazetecilerin, tolumun hür ve gür sesi olduğunu ifade eden CORA, önemli bir görevi de ifa ettiklerini vurguladı.

Milletvekili CORA, şunları söyledi:

"İletişim imkanlarının hızla geliştiği günümüzde haberleşme araçlarının doğru ve etkili kullanmanın önemi her geçen gün artmaktadır. Basın mensuplarımız ve medya kuruluşları küresel şer odakları ile terör örgütlerinin karşısında durup, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaları milletimizle bir ve beraber olduğunun açık bir kanıtıdır. Bilhassa tarihte eşi görülmemiş 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde milletinin yanında duran, gerçekleri tarafsız bir şekilde paylaşan, inisiyatif alan gazetecilerimizi aziz milletimiz asla unutmayacaktır. Günün fotoğrafını çeken, dünü ve günü yarınlara doğru bir şekilde aktaran, kılıçla kalkanla fethedilen topraklarımızı kalemle kelamla savunan saygın gazetecilerimizin günü kutlu olsun."

AK Parti olarak her zaman basının sorunlarında yapıcı bir politika izlediklerini belirten CORA, "AK Parti olarak özgür ve bağımsız bir basının her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor ve tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber