banner240
banner237
banner238

İKİZDERE KAYMAKAMI HACI KERİM MERAL KÖY ZİYARETİNDE

İKİZDERE-Son yayınlanan kararname ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Hacı Kerim Meral ilçeyi tanımak için köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Hacı Kerim Meral 2021 yılı KÖYDES ve Birlik projeleri kapsamında; Ilıca Köyü, Ilıca Ortaköy Başköy Cimil Grup yolu ve Ortaköy Köylerinde tamamlanmış ve yapımı devam eden içme suyu, yol beton kaplama, menfez ve sanat yapıları inşaatlarını yerinde inceledi. Ilıca Köyü ve Cimil vadisi üzerinde bulunan Hostaval Şelalesi ve Cimil şelalesini yerinde inceleyerek Vadinin Turizm açısından önemini ve yapılabilecek proje çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi. Kaymakam Hacı Kerim Meral’a Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Terzi eşlik etti. Ilıca Köyü, Güven köy, Ortaköy ,Başköy, Köy Muhtarları ve Köyde ikamet eden Vatandaşlarımızla sohbet edip taleplerini dinleyerek, yapılacak hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Yakın zamanda İstanbul’da hayatını kaybeden ve Cimil-Başköyde aile mezarlığında toprağa verilen bölgemizin değerli sanatçı İbrahim Özer’i (Cimilli İbo) kabri başında ziyaret ederek köyden ayrıldı.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber