banner240
banner237
banner238

İstanbul Yenikapı’da Akçaabat Coşkusu Yaşandı

Görkemli bir şekilde açılışı yapılan Trabzon Tanıtım Günleri'ne; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güngör, İlçe Belediye Başkanları, İstanbul’da ki diğer İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, iş adamları ve Trabzon sevdalısı çok sayıda hemşerilerimiz katıldı.

Bu yıl 12.'si düzenlenen İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi'nin hazırladığı Otantik stant damga vurdu. Standımızı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş başta olmak çok sayıda devlet büyüklerimiz ve hemşerilerimiz ziyaret etti. Akçaabat Belediyesi Horon ekibinin gösterileriyle başlayan açılış etkinlikleri; Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’in etkinlik alanındaki tüm stantları ziyaretiyle devam etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul Trabzon Günleri'nde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Ekim, "Akçaabat; kültür, sanat, turizm ve spor şehridir. Şehrimizi ileri noktalara taşımaya gayret ediyoruz. Akçaabat'ın adını markalaştırmak ve ülke genelinde bilinirliğini arttırmak için çeşitli illerde düzenlenen tanıtım organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Akçaabat'ı horonuyla, davuluyla, zurnasıyla, tarihi Ortamahalle'siyle, un helvasıyla, sıcakkanlı ve samimi misafirperverliğiyle gittiğimiz her yere taşıyoruz. Memleket sevdalılarının memleket hasretlerini bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. Tanıtım organizasyonları şehrimizin turizmi açısından da oldukça faydalı oluyor. Standımızda Akçaabat'ı, Trabzon'u tanıyan yerli turistleri şehrimize çekiyoruz. Biz, belediye olarak hizmet aşkıyla çalışıyor; insan odaklı hizmet üretiyoruz. Tüm kadrolarımıza profesyonel işler çıkarıyoruz. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değildir. Belediyecilik aynı zamanda kentin kültürel hayatını canlı tutmak ve yenilikleri yakından takip ederek şehre uyarlamaktır. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda gönül belediyeciliğini benimseyerek vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle, memleket sevdalılarımızla gittiğimiz her yerde samimi sohbetler ediyor; onları dinliyor ve onlarla gönül bağı kuruyoruz. Bizler, şehrimizi imar etmekle, sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmakla, şehrimize yenilikler kazandırmakla, vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmakla yükümlüyüz. Bunu en iyi şekilde başarmak için elimizden gelen gayreti göstermekte çekimser davranmıyoruz. Şehrimizi her yönüyle tanıtmaya çalıştık. Herkesi

Akçaabat'ı görmeye, Akçaabat'ın her köşesini gezmeye ve tanımaya davet ediyoruz" dedi. 17 Ekim 2021 tarihine kadar Yenikapı Etkinlik alanında devam edecek olan Trabzon Tanıtım Günlerine; İstanbul'da yaşayan tüm hemşerilerimizi, memleket hasreti çekenleri, Akçaabat sevdalılarını ve Akçaabat'ı her yönüyle tanımak isteyen herkesi standımıza bekleriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber