Kaymakam Tolga Toğan, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor. .

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ile birlikte Aydınlık Evler İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Tolga Toğan, 15 Temmuz Şehitler Köşesi ile Teknoloji Tasarım sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

15 Temmuz Şehitler anısına yaptırılan panonun açılışını gerçekleştiren Kaymakam Tolga Toğan, “Vatanımız, milletimiz ve Devletimiz için canını veren 249 şehidimiz ve gazilerimiz hep yüreklerimizde var olacaktır. Kelime-i şahadet getirerek canlarını verdiler. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun, o insanlar ki söz konusu vatan olunca bir dakika bile düşünmediler, canlarını verdiler. Türkiye Cumhuriyeti, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları ile ilelebet yaşayacaktır. Bu anlamlı panonun yapılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum”dedi. Ardından Teknoloji Tasarım Sergisinin açılışını gerçekleştüiren Kaymakam Tolga Toğan, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Kaymakam Toğan’ı Duygulandıran Örnek Davranış.

Daha sonra öğretmenler odasında idarreci ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Tolga Toğan, Liselere Giriş Sınavında elde edilen başardıdan dolayı idareci ve öğretmeneri bir kez daha tebrik etti. Öğretmenlerin kendi aralarında maaşlarından artırarak oluşturdukları fon ile yoksul öğrencilere öğlen yemek ve giysi ihtiyacı karşılamaları karşısında son derece duygulanan Kaymakam Tolga Toğan, öğrencilerler birlikte okulda öğle yemeğine katılma sözü verdi.

Kaymakam Toğan, Okul Müdürü Muhammet Ali Danışman’dan okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilerek okuldan ayrıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Kaymakam Tolga Toğan’a eğitim öğrenime verdiği destekden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber