banner240
banner237
banner238

Milletvekili CORA ve Rektör Aşıkkutlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ı ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’tan Trabzon Üniversitesi’ne (TRÜ) destek sözü geldi. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu dün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ı ziyaret etti.

Ziyarette Trabzon Üniversitesi’nin projelerine yönelik hazırlanan dosya Bakan VARANK’a sunuldu ve destek istendi. Bakan VARANK kendisine sunulan dosyayı inceleyerek projelere destek olacağının sözünü verdi.

Verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, desteklerinden dolayı Bakan VARANK’a teşekkür etti. Milletvekili CORA, “Kıymetli Bakanımızdan şehrimizin yükselen yıldızı Trabzon Üniversite’mizin Karadeniz Bölgesi’nde bir ilk olacak ‘Yapay Zekâ ve Kodlama Merkezi’ projesine destek istedik. Bu proje hem meslek edindirme hem nitelikli insan kaynağı hazırlama hem de istihdama katkı sağlama ve çalışma hayatındaki verimliliği artırmak için önemli ve maliyetli bir proje. Üniversitemizin 2.200.000 TL’lik bir kaynağa ihtiyacı vardı. Bakanımızın projeye yaklaşımı olumlu oldu ve destek olacağının sözünü verdi. Ne zaman yanına gitsek bize hep destek olmuş ve bizleri eli boş döndürmemiştir. Bakanımıza bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağ olsun, var olsun.” dedi.

Trabzon Üniversitesi Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise “Milletvekilimiz Sayın Salih CORA Bey ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK Beyefendiyi ziyaret ederek üniversitemizde üretilen projelere destek kapsamında verimli istişarelerde bulunduk. Nazik kabulleri ve yakın ilgileri için kendilerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber