ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ SEÇİMİNİ YAPTI YENİ BAŞKAN EMİROĞLU OLDU

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü (Dernekler Kanununa Göre)  4721 sayılı Türk Medeni Kanununun 76. Maddesi gereği bütün üyelerimizin bir araya gelmeksizin yazılı katılımıyla Gerçekleştirmiştir

Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti ilk olarak tüzükte yapılan değişiklikleri onayladıktan sonra yeni tüzüğe göre tek isimle gidilen Başkanlık seçimini yaparak tüm üyelerin oyunu alan yeni Başkan İbrahim Hakkı EMİROĞLU’nu seçtikten sonra Yönetim Kurulu seçimini seçimi ni yapmıştır.

Yeni Yönetim Kurulu yeni tüzüğe göre 9 asıl 9 yedek kişi olarak seçimini yaptıktan sonra sırası ile yeni tüzüğe göre diğer kurulların seçimine geçildi sırası seçilen kurullar şunlardır.

1 - Denetim Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )

2 -  Disiplin Kurulu   (3 - Asıl 3 - Yedek )

3 - BOLATAJ KURULU    (3 - Asıl 3 - Yedek )

4 – Yüksek İstişare Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )

5 – Onur Kurulu  (3 - Asıl 3 - Yedek )

6 – Meclis Başkanlığı

Seçimini yaparak seçimini tamamlamıştır.

Kurucu Başkan Kenan SARI Yaptığı açıklamada İlimizde yaklaşık 400 bin nüfuslu İlçemizde önemli bir eksiklik olan Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini ben ve 7 arkadaşım kurup bu zamana kadar getirdik güzel yol kat ettik. Bazı kesim ve kişiler bizleri eleştirse de eleştirilerin yanında çok güzel ve olumlu destekler aldık bunu da açılışımız yapıldığı gün gördük Trabzon’un dışından olsun İlçemizin Dışından olsun Bir çok kurum kuruluşların yanında yine birçok sivil toplum kuruluşları da katıldı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Yeni tüzüğümüze göre seçimimizi yaptık Yeni Başkanımız Duayen Gazeteci İlimizin sevilen ismi İbrahim Hakkı EMİROĞLU seçtik bizlerde onun yanında yeni yönetim kurulundayız bundan sonra yeni Başkanımızla çok güzel işlere imza atacağız bizi takip edin dedi.

Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Yeni Başkanı İbrahim Hakkı EMİROĞLU ise  tüm üyelerimize öncelikle teşekkür ediyorum.

Kurucular Kurulumuza kurucu Başkan Kenan SARI’ya da teşekkür ediyorum

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü (Dernekler Kanununa Göre)  4721 sayılı Türk Medeni Kanununun 76. Maddesine göre seçimimizi yaptık

Türkiye’de eşi benzeri çok az olan bir tüzük hazırladık bu tüzüğümüzde başkan ayrı seçiliyor yönetim kurulu ve diğer organlar ayrı ayrı seçiliyor bu tüzük öyle zannediyorum ki ileride birçok Gazeteciler Cemiyetlerimize örnek olacak ve onlarda ileride bizlerden destek alarak bizlerin tüzüğüne göre seçimlerini yapacaklardır buna inanıyorum.

Güzel Bir seçim yaptık çok güzel bir yönetimimiz ve kurullarımız var buralara çok güzel ve değerli isimleri kurullarımıza seçtik şuna inanıyorum ki çok güzel işlere imza atacağız.

Bizler Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Olarak kendi işimize bakacağız dışarıdan gelen olumlu yada olumsuz eleştirileri kendi içerimizde değerlendireceğiz asla kısır çekişme içersin de olmayacağız kendi yolumuzda devam edip cemiyetimizin ismini ütst seviyelere çıkartmak için çaba sarf edeceğiz son olarak bu güzel seçimin öncelikle Ülkemize İlimize ve İlçemize ve hepimize hayırlı olsun diyorum dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber