SEN ANLAT KARADENİZİN ÜNLÜ YÖNETMENİ OSMAN SINAVDAN ARAKLI EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

SEN ANLAT KARADENİZ çekimleri Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde başlamadan önce Yapımcı ve Baş Yönetmen Osman SINAV Araklı  emniyet  müdürü  Mehmet ortaasyalıyı makamında  ziyaret ederek hem hayırlı olsun dedi.  Hemde  Sen anlat  Karadeniz  dizisizinin   Araklı ve  sürmene  çekimlerinde   Emniyet  müdürlüğü çekimleri  sırasında  gösterdikleri   yakın  ilgi ve  alakadan  dolayı  teşekkür etti. Araklı emniyet  müdürlüğü  ziyaretini   değerlendiren  Ünlü  Yönetmen  nazik ziyareti Emniyet  müdürü  ortaasyalıyı  memnun etti. mutlu etti. Karadenizin tanıtımı ve Trabzonumuza özellikle Araklı ve Sürmene İlçemize Maddi manevi katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum  dedi., yeni sezon çekimlerinde başarılar diliyoruz.dedi. Sen  Anlat karadenizin  ünlü  yönetmeni  Osman  Sınavın  çektiği  filmleri  9 ülkede  milyonlarca insana   bölgemizin tanıtımı  ve turizminin gelişmesi için büyük bir  fırsat

.   ÜNLÜ YÖNETMENDEN  SONRA   BU KEZ   ÜNLÜ KARADENİZ  SANATCISI   ZİHNİ CİHANDA Araklı  İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan  Mehmet  Ortaasyalının   ilçe halkının huzurlu bir yaşam sürmesi için çalıştığını dile getirdi.  

“Öncelikle güzel beklentiler var.. Sizin göreviniz  Araklı  halkının güvenini ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamak. . Araklı halkının  yanınızda olduğunuzu  bilmeniz  ayrıca bir destek ve gurur kaynağı. Bu desteği biz arkanızda hissettiğiniz sürece görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum  dedi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber