Son Dakika! AK Parti İstanbul İl Başkanı: Yıldırım'ın Aldığı Bazı Oylar İmamoğlu'na Yazıldı, Kazanan Biziz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'daki oy oranlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İptal oyların altını çizen Şenocak, "Binali Yıldırım'ın aldığı bazı oylar Ekrem İmamoğlu'na yazıldı. İstanbul'u AK Parti ve Binali Yıldırım kazandı." dedi.

Şenocak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Geçirdiğimiz 15 seçim süreci tecrübemiz bize gösteriyor ki ilk defa bizim sistemimizle seçim kurullarındaki sistem arasında böyle bir farkla karşı karşıyayız."

"Teşkilatlarımız dün geceden beri teyakkuz halinde hiç uyumadan tüm verileri tekrar gözden geçiriyorlar. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum; İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden emin olun elimizde fazlasıyla mevcut."

"YILDIRIM'IN ALDIĞI OY SADECE 1"

"Binali Yıldırım'ın 131 oy aldığı tutanakta bu oylar Ekrem İmamoğlu'na yazılıyor. Binali Bey'in burada aldığı oy sadece 1…"

"KAZANAN YILDIRIM"

"Teşkilatlarımız dün geceden beri teyakkuz halinde hiç uyumadan tüm verileri tekrar gözden geçiriyorlar. İstanbul'da sonucu etkileyecek şekilde bu usulsüzlüklerden emin olun fazlasıyla mevcut. Biz bunu ispat etmeye hazırız. Geçersiz oyların da sonucu değiştireceği aşikardır. Daha önce de söylediğimiz gibi İstanbul'da sonuç AK Parti ve Sayın Binali Yıldırım'dır."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber