-TAŞOCAĞITEPKİSİNİN 21.GÜNÜNDE HALKIN TAŞOCAĞINA GİRİŞİ YASAKLANDI

İKİZDERE-Ulaştırma Bakanlığının izin verdiği Taş Ocağına köylülerle birlikte girmek isteyen CHP Milletvekillerine izin verilmedi.

Bugün İkizdere’ye gelerek İşkencedere Vadisinde yapılmak istenen Taş Ocağına tepki gösteren yöre insanına destek olmaya gelen CHP İstanbul, Ordu ve Amasya Milletvekilleri Mehmet Bekaroğlu, Seyit Torun ile Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer köylülerle birlikte taş ocağı çalışması yapılan alana sokulmadı. Milletvekillerinin tepki göstermesi üzerine İkizdere Derneği Avukatı İbrahim Demirci’nin girişine de izin verilmeyerek yalnız Vekilleri ve danışmanlarının girişine izin verildi.

İş makinesinin çalıştığı alana ulaşan Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ve arkadaşları İş makinesinin önünde oturarak çalışmasına engel oldu. İş makinesi şu an çalışmıyor.

21 gündür Yeşil Vadi İşkencederede Taşocağı yapılmasını istemeyerek tepkilerini gösteren yöre insanına Covid-19 yasağının sona ereceği 17 Mayıstan sonra çok daha kalabalık desteklerin olacağı belirtildi. Giriş alanına kameralı kapının konulduğu ve yöre halkının bundan sonra girişine izin verilmeyeceği de öğrenildi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber