TBMM ESKİ BAŞKANI TOPTAN, BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

TBMM 24. Başkanı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Köksal Toptan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Çalışmalarından ötürü tebrik ederek üstün başarılar dilediği Başkan Zorluoğlu’nun Trabzon’a çok şeyler katacağına yürekten inandığını kaydeden Toptan, “Bundan önceki görevlerinizde, gerek bakanlıklardaki, gerek Valilik görevlerinizde başarınızı ortaya koydunuz. Trabzon’da da çok önemli işlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Üstün başarılarınızın Trabzon’da artarak devamını temenni diyorum” dedi. 

Başkan Zorluğlu ise Toptan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Köksal Toptan’ın Karadeniz yetiştirdiği, Türkiye’nin çok önemli bir değeri olduğunu kaydeden Zorluoğlu, “Sizlerin deneyimlerinizden, tecrübelerinizden faydalanmak, şehrimizin daha da büyümesi ve kalkınması yolunda sizlerden istifa etmek bizlere memnuniyet verecektir” diye konuştu. 

Zorluoğlu, Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından Köksal Toptan’ın başkanlığında Trabzon’da düzenlenecek olan Yerel Yönetimlerde Etik Projesi Çalıştayı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber