TRABZON ARSİN OSB VE VAKIF KATILIM BANKASI ARASINDA

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında “Bankacılık İşlemleri” Protokolü imzalandı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen protokol törenine Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, Vakıf Katılım Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner, Müdür Yardımcısı Yıldıray Sağır ve Kobi Bankacılığı Yönetmeni Tuncay Sarıhan katıldı.

Protokol kapsamında bölge sanayicileri, ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca; teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler.

Protokol töreninde konuşan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu olarak bölge sanayicilerinin her türlü sorununun anında giderilmesi hususunda ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber