TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİNDEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile KOSGEB arasında imzalanan protokol kapsamında 18 Aralık 2017 - 27 Aralık 2017 tarihleri arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir.
 
30 kişi ile sınırlı olacak ve öncelikli olarak web haberciliği üzerine iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik düzenlenecek söz konusu eğitim ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilecek eğitim sonunda, girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenmektedir.
 
32’si girişimcilik, 32’si web haberciliği ve gazetecilik etiği olmak üzere Toplam 64 saatlik dersi kapsayan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 8 modülden oluşmaktadır.
 
Eğitime katılıp sertifika almaya hak kazanan katılımcılar, KOSGEB'in 50 bin TL hibe ve 100 bin TL. kredi, toplam 150 bin olan yeni girişimci desteklerinden gerekli şartları ve koşulları tamamladıktan sonra faydalanabileceklerdir.
 
TGC tarafından düzenlenecek, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ne başvurmak isteyenlerin, 15 Aralık tarihine kadar bir adet fotoğraflarıyla birlikte cemiyetimize şahsen başvurmaları gerekmektedir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber