banner240
banner237
banner238

Trabzon gerekeni fazlasıyla yapacak

Trabzon’da gerçekleştirilen MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Devletimizin ve milletimizin parçalanmak istenmesini, dış hainlerin içerideki ortaklarla birlikte gayretini hiç söylememe lüzum yok, bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu atmosferde 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. Trabzon halkı sandıkta gerekeni fazlasıyla yapacaktır” dedi. 

Konuşmasında sanayi, üniversite ve bakanlıkların işbirliği ile yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bunun başarılması için her türlü desteği fazlasıyla verdiğini ve bürokrasi hayatında buna bizatihi şahit olduğunu kaydetti. Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: “Trabzon, vatanımızın çimentosu olmayı sürdürüyor. Canını her zaman ülkesi, bayrağı, devleti, milleti ve mukaddesatı için feda etmekten bir an için göz kırpmayan halkıyla beraber sizlerin yüreklerini taşıyor. Sizler aynı duyguların sahibi olanlar olduğunuzu, 2016’da vatanımızı ve milletimizi yıkmak isteyen hain teşebbüse karşı ilk andan itibaren gösterdiğiniz direnme, ülkemize sahip çıkmaktaki büyük fedakârlığınızla bir kez daha gösterdiniz, ayrı bir tarih yazdınız. Şimdi ayrı bir tarihi tekrar yazmak durumundasınız. Ben halkın beklentisini sizlere arz etmek istiyorum. Dışarıdaki sergileri gezdim. KTÜ’den akademik kariyer mensuplarının inavasyon, teknoloji, bir ve beraber olmak için yaptığı hazırlıkları izledim. Zamanında onlarla birlikte bürokraside çalışmış olan birisiydim. Sanayinin, üniversitelerin ve devletin bakanlıklarının bir ve beraber olmasını, gecesini gündüzüne katarak bütün siyasi hayatı boyunca teşvik eden bir başbakanla çalışmıştım. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile şimdi cumhurbaşkanımız. O arkadaşlarımızı dışarıdaki stantlarda dinlerken ne kadar güzel çalışmalara imza attıklarını siz sanayicilerimizle birlikte, üniversitelerimizle birlikte devletimizin bakanlıklarıyla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl bir teşviki yapmak istediğini, önceki hükümetlerin 30 mislini yaparak teşvik ve destek olduğunu yaşamış bir kardeşinizim. Bu dışarıdaki çalışmaların bu seviyelere geldiğini görmek, sizlerin nasıl başarılara imza attığınızı görmek devletimizin ve milletimizin geleceği için bizi daha da umutlandırdı ve motivasyonumuzu çok arttırdı. Şimdi gün o gün. Devletimizin ve milletimizin parçalanmak istenmesini, dış hainlerin içerideki ortaklarıyla birlikte gayretini hiç söylememe lüzum yok, bunu görüyoruz ve yaşıyorsunuz. O halde fedakârlığı yapacak olan her kesim olduğu gibi sizin o güzel yüreklerinizdir diyoruz. Bu atmosferde 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. Trabzon halkı sandıkta gerekeni fazlasıyla yapacaktır.”

MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda Başkan Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber