Trabzon iş dünyasından En Az Yüzde 10 İndirim kampanyasına büyük destek

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Hükümet tarafından enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan En Az Yüzde 10 İndirim kampanyasına Trabzon iş dünyası büyük destek vermeye devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ‘Varız’ başlığı altında destek verdiği En Az Yüzde 10 İndirim Kampanyası kapsamında, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan afişler, işyerlerinin vitrinlerine asıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, afiş asarak indirim kampanyasına destek veren işyerlerini ziyaret ederek kampanyaya katkıları nedeniyle teşekkür etti. Başkan Hacısalihoğlu,

“Trabzon’daki sanayici, işadamları ve esnafların enflasyonla mücadele kapsamında uygulamaya koyulan en az yüzde 10 indirim kampanyasına desteğinin artarak süreceğine inanıyoruz. Tüm iş dünyamızı, milli dayanışma ruhuyla bu kampanyaya sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

Trabzon iş dünyasından En Az Yüzde 10 İndirim kampanyasına büyük destek
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.