Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ,OSB’yi Ziyaret Etti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ve beraberlerindeki heyet Covid19 tedbirleri kapsamında Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Tematik Denetim Planı kapsamında ilk olarak Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu’nu Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Küçükarslan, Köksal Yavuz, Okan Gündoğdu ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı tarafından karşıladı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Trabzon’da Covid19 salgınıyla ilgili yürüttükleri çalışmalar ve aldıkları önlemler hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Vali Ustaoğlu “sanayicilerimizin her türlü tedbiri alarak üretime devam ettiklerini görmek bizleri sevindirdi. Şehrimizin sanayisini üreterek ayakta tutmaya çalışan sanayicilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Organize Sanayi Bölgesinde Covid19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu, Tematik Denetim Planı kapsamında Gündoğdu Mobilya San. Tic. Ltd. Şti., Karadeniz Çelik Kapı Mob.San.İnş.Harf.Nak.Tic.Ltd.Şti. ve Çelebi Pls.ve Doğrama San.İnş.Taah.Rek.Ser.Tic.Ltd.Şti. firmalarını ziyaret ederek, fabrika içerisinde Covid19 salgını kapsamında alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber