TTB Başkanı Ergan’dan 23 Nisan Mesajı

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ergan mesajında bir asır önce açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Türk Milleti’nin demokrasi ve bağımsızlık aşkını ortaya koyduğunu ifade ederek şöyle dedi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek dünyada bir ilke daha imza atmıştır. Aradan geçen bir asırlık sürede Türkiye Cumhuriyeti her alanda gelişmiş ve muasır medeniyet yolunda hızla ilerlemiştir. Bugün dünyanın başına musallat olan korona virüsten kurtulmak içinde Türkiye, Devlet-Millet ile el ele vererek örnek bir mücadele örneği göstermektedir.

Bu mücadeleyi başta sağlık, eğitim ve ekonomi olmak üzere her alanda vermeye devam etmeliyiz, edeceğiz. Bunun içinde çok çalışıp, çok üretip, çok satıp, çok kazanacak ve ülkemizi Dünyanın en gelişmiş ülkeleri sıralamasında başa taşıyacağız.

Bize bu gururu yaşatan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Bu vesileyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber