TTSO meclis üyeleri video konferansla bayramlaştı
TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) geleneksel bayramlaşma töreni pandemi süreci nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, bayramlaşma töreni başında yaptığı konuşmada, “Geleneksel olarak odamızda gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenini bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferans ile gerçekleştiriyoruz. Konuşmamın başında 2008 yılından bu yana odamız meclis üyeliği görevinde bulunan Davut Bülbüloğlu kardeşimize Allah’tan rahmet, Bülbüloğlu ailesine başsağlığı diliyorum. Yarınların bugünden daha iyi olması adına, fındık hasatının başlayacağı bugünlerde maske, mesafe ve temizlik kuralına uymaya özen göstermemiz, toplumu bu konuda teşvik etmemiz hepimizin görevidir.  Covid-19 sebebiyle önümüzdeki hafta meclis toplantımızı yine telekonferans ile gerçekleştireceğiz. Daha güzel günlerde odamız çatısı altında buluşmak dileğiyle, sizlerin ve değerli ailelerinizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Davut Bülbüloğlu arkadaşımızı geçtiğimiz günlerde kaybettik. Merhuma rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Uzun yıllar beraber çalıştık meclis çatısı altında. İyi bir arkadaşımızdı. Allah mekanını cennet eylesin” dedi. Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gündemimizde bugünlerde en çok pandemi var. Bu salgının bizleri daha az etkilemesi adına alınan tedbirlere uymalı ve gereğini layıkıyla yapmalıyız. Elbette bayramda ve ardından gelecek olan fındık sezonunda yayılma fazla olabilir. Merkezde gördüğümüz kadarıyla herkes maske takıyor. Bu güzel bir olay. Sosyal mesafeyi korumak konusunda gerekli tedbirler alınırsa inanıyoruz ki en kısa zamanda pandemiden kurtarmış olacağız. Ummadığımız bir anda başımıza gelen bir olay ama tedbirleri almak bizim elimizde. Bayrama girerken herkeste bir tedirginlik oldu. Döviz kurları ve altının dünya piyasalarında ve ülkemizde oynaması bizleri yakından etkiledi. Şu aşamada dengesiz bir belirsizlik gözüküyor. İnanıyoruz ki hükümet tarafından gerekli müdahale yapılmak suretiyle bir süre önceki seviyeye geriler. Bu vesileyle bayramı ailelerinizle sağlık, huzur, mutluluk içinde geçirmenizi arzu ediyor hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber