Yapılandırma Kanunundan yararlanmak için son tarih 30 Eylül

27.09.2021, TRABZON, TESOB – Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı’yı ziyaret etti. Günçavdı, 7236 Sayılı Yapılandırma Kanunu’ndan yararlanmak için son tarihin 30 Eylül 2021 olduğunu hatırlatarak, “Esnaf ve sanatkârlarımız, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için bu fırsatı kaçırmamalıdır” dedi.

TESOB Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu ile Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı’yı ziyaret etti. Başkan Kara, 7236 Sayılı Yapılandırma Kanunu başta olmak üzere güncel gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede, “Vergi Dairesi’nin çalışmalarına her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Trabzon vergi tahakkuk oranında üst sıralarda yer alan bir ilimiz. Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçen esnaf ve sanatkârlarımız Yapılandırma Kanuni ile getirilen kolaylıklardan faydalanmalıdır” diye konuştu.

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ise vergi borcu ve SGK prim borcu olan tüm vatandaşlar için Yapılandırma Kanunu’nun önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, “Herkesin bu fırsattan yararlanmasını bekliyoruz. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2021’dir” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber