GSF ÖĞRETİM ÜYELERİ TRABZON SERGİSİ

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin yapıtları, Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi galerilerinde açılacak bir sergiyle, Trabzonlu sanat dostları ile buluşuyor.

Güzel Sanatlar Fakültesinin tüm bölümlerinde görev yapan öğretim üyelerinin eserleri bu yönüyle çeşitli açılardan sanat ve tasarım dünyasına geniş perspektifler ve önermeler sunuyor.

Dünyamızı ve yakın çevremizi tehdit eden Küresel ısınma temasını işleyen bu çalışmalar sanat dostları ile yüzleşerek bu konuda duyarlılığımıza katkı üretecek.

Sanat ve tasarım üretiminin malzeme yönü ile çeşitlenmesi, zenginleşmesi ve disiplinlerarası iletişimin güçlülüğü bu sergiye farklı bir boyut kazandıracak.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı, Grafik Tasarımı, İletişim Tasarımı, Sinema –TV. Bölümlerinde görev yapan öğretim üyelerinin kişisel çalışmalarından oluşan zengin perspektifli bu sergi izleyicileri bekliyor.

Sergi Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 17:30’da açılacaktır.

19-15 Haziran 2019 tarihleri arasında izlenebilecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber