TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU'NDAN UNUTULMAZ KONSER

KONSERE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Koro Şefi Eylem Derçin yönetimindeki Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun Konseri vatandaşlardan tam not aldı. Türk Sanat Müziği’nin seçkin şarkılarının seslendirildiği konserde, şarkılara seyirciler de eşlik etti.

Akçaabat’ta simge haline gelen Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halka açık bir konser veren Türk Sanat Müziği Korosu Konserine; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 23.Dönem Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Belediye Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser sonunda Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu ayakta alkış aldı.

Konserin ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ımızda keyif dolu güzel bir gece geçirdik. Kulaklarımızın pası silindi diyebiliriz.

1996 Yılında kurulan Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuz 26 yıldır çalışmalarını ve konserlerini sürdürüyor. Bu yıl da güzel bir programla bizlerle birlikte oldular. Aslında bu konseri Mart Ayının sonunda yapacaktık. Fakat Eski Belediye Başkanlarımızdan Emin Hacımusaoğlu’nun vefatı vesilesiyle konseri ertelemek durumunda kalmıştık. Gecikmeli de olsa bugün Türk Sanat Müziği Konserimizle sizlerle birlikte olduk. Koronun kurulduğu günden bu yana emek veren destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli katılımcılar. Yaz ayı geldi. Havalar ısındı. Artık salon etkinliklerinin yanında açık hava etkinliklerimizle birlikte sizlerin karşısında olacağız. Cumartesi günü kitap fuarımız başlıyor. 21-30 Mayıs tarihleri arasında devam edecek. Açık Hava Tiyatro Günlerimizin hazırlığı başladı. İki yıl aradan sonra 30. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivalimizi 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapıyoruz. Belediye Tiyatromuz etkinliklerini sürdürüyor. Büyük oyununun yanında çocuklarınız için çocuk oyunu hazırlıklarında sona gelindi. Haziran ayının ilk haftasına çocuklarımızı tekrar tiyatro ile buluşturacağız.” Dedi.

Konuşmanın ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, TSM Koro Şefi Eylem Derçin ve gecenin sunucusuna çiçek takdim ettiler. Gece hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber