banner240
banner237
banner238

CORONAYI NEVAL’LE  KİTAP OKUYARAK YENMEK ( ÖFKE) 7. BÖLÜM

MANŞET 61 TV'de Neval KÜTÜK’ün  hazırlayıp sunduğu  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” programının 7. bölümü de  yayınlandı. 

Programın her bölümünde kitapları  70’in üzerinde dile çevrilen 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’ın kitaplarından bölümler okunmaya devam edilecek.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Corona virüsü stres,kaygı ve endişe yaratmakta. Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Bu süreçte de yapılacak en güzel aktivite, kitap okumak. MANŞET 61 TV de bundan yola çıkarak bir hamle yarattı ve  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” adlı programın oluşmasına karar verdi.

Neval KÜTÜK' ün sunuculuğunu üstlendiği bu programın 7.bölümünde de 67 eserin   dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’IN “ÖFKE NEDİR VE NASIL DÖNÜŞTÜRÜLÜR?”kitabından bir bölüm okundu.

Yazar, kitapta öfkeye  ilişkin şunları söylemekte:

“En iyi çözüm öfkeyi gözlemlemek ve kızgınlığın nedenlerini keşfetmektir. Öfkeden kendini kaybetmemek için öfkeyi tetikleyen unsurları bulmak gerekir. Bu unsurlar ortadan kalkınca öfke de ortadan kalkar.”

Programı hazırlayıp sunan Neval KÜTÜK ise programla ilgili şunları dile getirdi. “Zor zamanlardan geçiyoruz. Corona virüsün yarattığı stres,kaygı ve endişe halindeyiz. Bu süreçte herkes de  evinde. Bu süreçte kitap okumak yapılabilecek en güzel uğraş. Bu programla kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Her bölümde sizlere 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’ın kitaplarından bölümler okuyacağım. Ayrıca  ne okuduğunuz çok büyük önem taşıyor.  Bu kitaplar moral, motivasyonunuzu yükseltecek. Böylece kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.”

Alttaki videodan programın görselini izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/F60_i5sgb5c

https://youtu.be/AWCTanh5jQk

MANŞET 61 TV ve HAMSİ TV

NEVAL KÜTÜK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber