banner240
banner237
banner238

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar ziyaretleri.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ile birlikte Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez'i ardından da Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk’ü ziyaret etti. Akçaabat'ta yapımı devam eden yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Miletvekili Günnar, küresel salgın Covit-19 ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’den bilgi aldı.
Milletvekili Günnar, "hükümetimiz bir yandan koronavirüsle mücadele ederken diğer yandan da yatırımlarını hız kesmeden gerçekleştirmeye devam ediyor. 18 yıldan bu yana Ülkemize yapmış olduğu hizmetlerle milletimizin gönlünde büyük bir yer edinen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile yapımı devam eden yatırımlarımızı tamamlıyor, aynı zamanda da yeni projeleri hızla uygulamaya koyuyoruz.
Koronavirüsten dolayı darda kalan vatandaşlarımıza devletimiz her türlü desteği sunmaktadır. İşverenlerimize, esnafımıza, sanayicimize, çalışan kardeşlerimize devletimiz, Kaymakamlıklarımız ve İşkur üzerinden önemli destekler sağlamaktadır. Ülkemiz  de birlik ve beraberlikle İnşaallah Covit-19 pandemisinin de üstesinden geleceğiz. Ekonomik olarak dünyanın en gelişmiş ülkeleri olduğu iddiasında bulunan, ABD ve Avrupa ülkelerinin yaşadıkları kaos durumu ortadadır. Koronavirüsle mücadelede takdir edilen ve en iyi durumda olan ülkelerden biri Türkiye'dir. Halkımız yetkililerin çağrısına uymalı ve gerekmedikçe evlerinden dışarıya çıkmamalıdır. Devletimiz her zaman aziz milletimizin yanındadır." dedi.
Ardından Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk'ü ziyaret eden Milletvekili Günnar; koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmaları inceleyerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Dr. Adnan Günnar; “Avrupada yoğun bakım yatak sayısının en fazla olduğu ülke hamdolsun ki Türkiyedir. Son yıllarda yapılan sağlık yatırımları ve Şehir Hastaneleri de bu zorlu süreçte yapılan yatırım ve planlamaların ne kadar isabetli olduğunu göstermiştir” dedi.
Hastanelerimiz ve sağlık alt yapımız ile dünyaya örnek olduğumuzun altını çizen Günnar; Pandemi günlerinde üstün çaba gösteren tüm sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber