ACAR, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

İçinden geçtiğimiz zor günleri en çok ‘annelerimizin çabası ve duasıyla’ atlatabileceğimizin inancıyla, milletimize, sağlıklı, geleceğe yeniden umutla, güvenle baktığımız aydınlık günler diliyorum” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar, Anneler Günü seçim gününe denk geldiği için Araklı programında annelere gül dağıttı.
Araklı ilçesinde esnaf ve pazaryeri ziyaretleri sonrasın da yaptığı açıklamada, “Bizim, kendimize hayat nizamı yaptığımız inanç dünyamızda, insanların birbirleri üzerindeki haklarının ilk sırasında tartışılmaz bir şekilde annenin evlatları üzerindeki hakları yer alır."
Acar, “Unutmamalıyız ki insanları, toplumları ileriye taşıyan her gelişme, her adımda annelerin yani kadınlarımızın da katkıları olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bir aile ve toplumda; anne sağlıklı olursa o aile ve toplum sağlıklı olur. Anne, mutlu ve huzurlu olursa o aile ve toplum huzurlu olur. Anne, eğitimli olursa o aile ve toplum eğitimli olur. Anne, inançlı olursa o aile ve toplum ahlaklı ve inançlı olur. Anne, vatansever ve milletperver olursa evlatları ve dolayısıyla toplumda milliyetçi olur. Özetle; Anne olursa aile, toplum ve ülke olur, millet olur, devlet olur” ifadelerini de kullandı.
Acar açıklamasını şöyle tamamladı; "Anadolu kadını cefakâr ve vefakârdır. İyiliği de kötülüğü de unutmaz. Çok değil on yıl önce ülkemizin güneydoğusun da terör anaların yüreklerini yakıyordu. Bugün bu sorunlar geride kaldı. Gıdada ve tüketim maddelerindeki ki pahalılıkta son bulacaktır ümit ediyoruz. Bu pazar seçim var ve aynı gün anneler günü. Biz şimdiden annelere gül dağıtarak onların günlerini kutladık. Ayrıca şehitlerimizin anneleri başta olmak üzere tüm muhterem annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Mekânları cennet olsun. Tüm analarımızın ‘Anneler Günü' kutlu; sevgili annelerimiz sağlıklı, huzurlu ve mutlu olsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber