AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri Trabzon'da esnafla bir araya geldi

Vatandaşların ilgisinden memnun kalan İleri, Trabzon halkının, Trabzon siyasetinin, Trabzonspor gibi her zaman zirveye oynayan bir şehir olduğunu, her yönüyle başarıya koşan zirveye oynayan kent olduğunu söyledi. 
Vatandaşların, “Çok iyi gidiyorsunuz. Sizi seviyoruz ve destekliyoruz. Bu ülkeyi güzel yarınlara ancak siz kavuşturursunuz. Sizlerden başka bu ülkenin güvencesi yok” dediği İleri’ye bir başka vatandaş ise “Gençlere çok değer ve önem veriyorsunuz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 
Bunun üzerine Genel Başkan Yardımcısı İleri, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, özelikle üzerinde durduğu ve TEKNOFEST Kuşağı olarak adlettiği gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Onlara ne kadar hizmet etsek, onlar için ne kadar proje üretsek azdır. 
Özellikle bilgi teknolojileri alanında Türkiye, dünya ile yarışı hale geldi.  Bazı alanlarda ise dünyanın bir çok ülkesini geçen atılımlar yapmaktadır. 
Gençlerimizin ülkemize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni tamdır. 
Biz de bu bilinçle hareketle onların ilgi alanlarının ne olduğunu çok iyi inceleyerek neler yapabilirizi araştırıyoruz. Gençlerimizin, geleceğe en dolu en verimli şekilde nasıl hazırlayabiliriz, geleceğin Türkiyesini yönetecek, yönlendirecek nesillerimize en faydalı hizmeti nasıl yapabilirizin üzerine kafa yoruyoruz.  Partimizin tüm organları bunun için gece gündüz çalışmaktadır” dedi. 

Ziyaretler esnasında esnafın taleplerini de dinleyen İleri, “Dünyanın krizle boğuştuğu, enerjide, gıda ve bir çok alanda büyük bir kıtlığın yaşandığı bir süreçten geçiyoruz. 
Bir çok ülke, bir çok alanda kısıtlamaya giderken sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sabit gelirliyi koruma yolunda bir çok önemli adımlar atıyor” diye konuştu. 
Genel Başkan Yardımcısı İleri esnaf ziyaretinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve şehir ile ilgili istişarelerde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber