banner240
banner237
banner238

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi

TÜM TEŞKİLAT KATILIM SAĞLADI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından şehir genelinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ‘Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat ve Büyüme’ adı altında yeni ekonomi modelinin yer aldığı bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Broşür dağıtımına, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, İlçe Yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleriyle tüm mahalle başkanları ve yönetimleri katıldı.
AK HİZMETLER KİTAPLARA SIĞMAZ
AK Parti’nin iktidarda bulunduğu yaklaşık 20 yıl boyunca eser ve hizmetleriyle destan yazdığını söyleyerek “Hükumetimizin yaptığı tüm hizmetleri kitaplara, broşürlere sığdırmak mümkün değil. Teşkilat çalışmamızda hem vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, hasbihâl ediyoruz hem de iktidarımızın hizmet ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz.” Dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretlerde kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ederek sözlerini sürdüren Çebi, “Aziz milletimiz, yapılan hizmetlerin farkında, bilincinde. Gönüllerine misafir olduğumuz her hane, konuştuğumuz her vatandaşımız yaparsa yine AK Parti ve AK kadrolar yapar, diyorlar. Teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Çalışmaya katılan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Çebi şunları söyledi: “Hem yerelde hem de genel de AK iktidar döneminde yapılan hizmetler çok büyük. Ancak biz yine de yeterli görmüyoruz. Aziz milletimiz, hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık. Bundan sonraki dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni hizmetler, icraatlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 
YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNADIR
AK Parti iktidarlarında kültür sanattan, sanayi ve teknolojiye; enerji, ulaştırma, sağlık, eğitim, spor, çevre ve şehircilikten sosyal hizmetler, ekonomi, tarım ile savunma sanayisinde yapılan yatırım ve reformlara kadar her alanda büyüyen, gelişen bir Türkiye var. AK Parti iktidarında yatırımlar da hız kesmeden devam etti. Duble yollar, şehir hastaneleri, modern havaalanları inşa edildi. Yerli otomobil hayali gerçekleşiyor. Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 70'in üstüne çıktı. Yerli ve milli imkanlarla üretilen İHA ve SİHA'lar ekonomiye katkısının yanı sıra terörle mücadelede önemli rol oynadı. Bundan sonra da yapılan tüm icraatlar, millet ve memleket aşkıyla yapılmaya devam edecek. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber