banner240
banner237
banner238

Güçlü Teşkilatımızla Kutlu Yürüyüşe Devam

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 8 Şubat 2021 tarihinde Beşirli Kapalı Spor Salonunda yapılan AK Parti Ortahisar 3. Olağan İlçe kongresine katılım sağladı.
Kongrede yaptığı konuşmasında, Teşkilatımızın birlik ve beraberliğinin önemini vurgulayan Milletvekili Günnar; ‘’Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türkiye için yola çıkmış büyük bir aileyiz. Bizim önümüzü kesmek isteyenler aslında Türkiye'nin önünü kesmek istiyor. Türkiye’yi  bu kutlu yürüyüşünden  ne Boğaziçi’nde yürüyen 3-5 çapulçu, ABD ve Avrupa’nın desteklediği o derin örgütler, ne de bu terör örgütlerinden medet uman 3-5 siyasetçi  engelleyemeyecekler. Biz teşkilatımız ve vatandaşlarımızla birlikte tam 20 yıldır inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Gençlerimiz, kadınlarımız, ana kadememiz hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Biz Dünya'nın en büyük, en güçlü devletlerinden biriyiz. El birliğiyle teşkilatlarımızı güçlendirerek yürümeye devam edeceğiz’’ dedi.
Milletvekili Günnar; “Biz Ortahisar'da ki varlığımızı Ortahisar teşkilatının çalışmalarıyla göstereceğiz, biz teşkilatımız ve üyelerimizle  sandık kurullarımızla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. AK Partimize Türkiye'nin ve tüm dünyanın, bütün mazlumlarin ihtiyacı var. Bu vesileyle bir oy kaybetmemek için hep beraber gayret edelim ve teşkilat bütünlüğüyle hareket edelim. Teşkilatımızın her kademesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Günnar;  “Teşkilatımıza ailemiz gibi sarılmalı ve gücümüze güç katarak marka olduğumuzu herkese göstermeliyiz.” dedi.

Günnar; ‘’AK Parti'nin önümüzdeki hedefleri; milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 güçlü ve lider Türkiye'sine istikrarla, huzurla ve güvenle ulaşmaktır. AK Parti Ortahisar Eski İlçe Başkanımız Temel Altunbaş ve ekibine bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına seçilen Selahaddin Çebi ve Yönetim Kurulu üyesi kardeşlerimizi tebrik ediyor,  kongremizin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber