banner240
banner237
banner238

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Düzköy İlçe Kongresine Katıldı

Kongrede konuşan Dr.Adnan Günnar; Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü kapsamında Samsun ve Ordu İl Koordinatörlüğü görevi dolayısıyla bugüne kadar Trabzon’da yapılan İlçe Kongrelerine katılamadığını ifade ederek, bugüne kadar gerçekleştirilen kongrelerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yönetime seçilenlere başarılar diledi.

Ülkemizin her yerinde yapılan kongrelerin ilk günkü aşkla ve coşku ile büyük bir heyecan ve katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden Günnar; “AK Parti Milletimizden aldığı güç ile Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kuruluşundan bu yana girmiş olduğu 15 seçimden birinci parti olarak çıkmış ve milletimize çok büyük hizmetler yapmıştır.

Yeni kurulan  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte 2018 yılında yapılan seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte oluşturulan Cumhur İttifakı ile katılmış ve bu seçimleri de açık ara farkla kazanarak yeniden ülkemize ve milletimize hizmet etme imkanını elde etmiştir.

Dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen şu anda Dünyanın 13. büyük ekonomisi haline gelen Türkiye, tüm dünyada umut vaad ederek muasır medeniyet hedefiyle yoluna kararlı bir şekilde devam etmektedir.

Bu yolda en büyük gücünü milletimizin desteğinden, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimizin ilçe başkanından mahalle başkanına Kadın Kollarından Gençlik Kollarına bütün teşkilatlarımızın ilk günkü aşk ve şevk ile çalışmasından almaktadır” dedi.
Bügün Devler Liginde Mücadele eden bir Türkiye var
Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının altını çizen Dr. Adnan Günnar, "Bugün ülkemiz Ulaştırma ve Alt Yapıdan,  Savunma Sanayisine kadar pek çok alanda gerçekleştirmiş olduğu gelişme ve ilerlemeler sayesinde Irak’ta, Suriye’de, Azerbaycan’da, Bosna’da, Libya’da, Akdeniz’de, Karadeniz’de ve Ege’de dünyanın her yerinde Türkiye’nin ve mazlumların hak ve menfaatlerini korumakta ve dünya devleriyle mücadele etmektedir.

Bu bağlamda yaptıklarımızı ve mücadelemizi teşkilatlarımız aracılığıyla her vatandaşımıza anlatmak zorundayız. Bunu yapacak güce sahibiz. Çünkü AK Parti ülkemizin en büyük siyasi partisi olmasının yanı sıra dünyanın en güçlü teşkilatına sahip siyasi örgütlerinden biridir aynı zamanda” dedi.

Bugüne kadar her kademede görev yapan bütün teşkilat mensuplarına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden, Günnar; “Düzköy İlçe Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğiyle yeni görev alacak arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyor, Milletvekilleri olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ifade ederek görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber