AK PARTİ YOMRA'DA BAŞKAN ADANUR İLE DEVAM DEDİ

PTOROKOLDEN YOĞUN KATILIM 
Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Trabzon Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Demirtaş ile Hasan Dilekoğlu, Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ve partililer katıldı.  


MEVCUT BAŞKAN PROJELERİ ANLATTI 
Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, “Bir kez daha ilçe başkanı olarak devam etmemi gören parti büyüklerime teşekkür ediyorum. Kaşüstü Hastanesi, 112 Acil Servisi, adliye binası yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dalçık projesi Yomra’mızın çehresini değiştirmiştir. Çok yakında ihalesi yapılıp biten Hükümet Konağı’nın da ihalesi bitti. Yomraspor için spor kompleksinin projesi bitti önümüzdeki ay ihaleye çıkacaktır. Eksiklerimiz tabi ki vardır. Kaşüstü bölgesinde okul sorunuz Yomra emniyet ve jandarma binasının da önümüzdeki dönem yapılması için durmadan çalışacağız” dedi. 
TRABZON YOMRA’YA DOĞRU BÜYÜDÜ 
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, “Türkiye’de bir Adanur bulduk onda ısrarcı olduk. Genel sekreterimiz Yomralı. Yomra’da bugün başka bir kültür daha gördük. Siyasi partilerin tamamının bu kongrede olması da çok kıymetli bir şey. Bunun Yomra hak etmiş. Dünyada şehirler batıya doğru büyürken Trabzon Yomra’ya doğru büyümüş. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız işleri anlatmamıza gerek yok. Zaten yapılacak işlerdi. Programımızın gerisinde kaldık. Araklı sel süreci, pandemi, komşu ildeki sel süreci yaşandı. Bu da bu süreci etkiledi” ifadelerini kullandı. 


CORA, DEMİRYOLU MÜJDESİNİ VERDİ 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Milletin attığı maya tutmuştur. Milletin en köklü sorunlarını çözmüş yapılamaz denilenleri yapmış isek bu ülkede belirli odakların direncine rağmen muhtar bile olamaz denilen bir kişi cumhurbaşkanlığı makamına kadar bu millet taşıdıysa bu maya tutmuştur. Kumaş sağlam arkadaşlar. Ak Parti milletin desteği karşısında dik durmakta vesayet organlarına pabuç bırakmamaktadır. Liderimizin arkasında yürümeye devam ediyoruz. Yomra olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. İktidar partisinin sıkıntısız iktidarda kalabilmesi iftihar duyabileceğimiz bir durumdur. Trabzon-Erzincan demiryolu sadece bizim milletvekilleri olarak ilimize davet ettiğimiz bir proje değildir. Önceki dönem başbakanımız tarafından söz verildi. Birçok aşama geçirdi. 2011 yılında o dönem milletvekillerinin katkısıyla güzergah ile proje yapıldı. 1/50000’lik haritaları çıkarıldı. 2014’te tamamlandı teslim edildi. Trabzon milletvekilleri ile beraber 2018 yılında Trabzon-Erzincan demiryolu adıyla etüt projesi ihale edildi. Sonucunda sözleşme imzalandı, İş teslim edildi. Proje çalışmaları devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Altyapı bakanımızla görüştük. Trabzon-Erzincan demiryolu ne araftadır ne de rafa kaldırılmıştır. Proje çalışmaları son sürat devam etmektedir” dedi. 
TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Göreve devam edecek olan ilçe başkanı ve ekibini tebrik ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti.


” GECE GÜNDÜZ MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Ak Parti 18 yıldan beri çok büyük hizmetler yaptı. Biz milletimizin dertleriyle dertlendik milletimizin beklediği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalıştık bugünlere geldik. İnandığımız yolda yürüdük. Milletimizi hiçbir zaman satmadık” ifadelerini kullandı. 
GÖREVDEN AYRILMAK SORUMLULUĞU DEĞİŞTİRMİYOR
Milletvekillerim, Büyükşehir belediye başkanım, 
İl Yönetim Kurulu Üyelerim, İlçe Başkanlarım, 
İlçe Belediye Başkanlarım, Meclis Üyelerim, 
İl kadın kolları başkanım ve yönetim kurulu, 
İl gençlik kolları başkanım ve yönetim kurulu, 
İlçe kadın kolları başkanlarım, 
İlçe gençlik kolları başkanlarım, Kongre delegelerimiz, Mahalle başkanlarım ve teşkilat mensuplarımız 
Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli basın mensuplarımız hepiniz ilçe kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 

‘İnandığın Yolda Yürü’ anlayışı ile başlatmış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. 


14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimizin bu günlere gelmesinde, partimizin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 

Bu süre zarfında aramızdan ayrılarak ebediyete irtihal eden değerli dava arkadaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.

Kıymetli dava arkadaşlarım geçtiğimiz hafta Hayrat ve Araklı İlçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bu hafta da 4 tane ilçe kongremizi tamamlayarak kongrelerimize devam edeceğiz. 

Korona virüsle mücadele kapsamında aldığımız önlemlerin yanı sıra kongrelerimizi özellikle katılım konusunda da sınırlı tutuyoruz. 

Bu konuda hepimizin hassasiyet göstermesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli söylediğim temizlik maske ve mesafe kuralları olmazsa olmazımız olacaktır. 

Her birimiz kendimiz, ailemiz ve büyüklerimizin sağlığı için adeta seferberlik ruhuyla bu mücadeleye destek olmak zorundadır. 

Bu sebeple kıymetli ilçe halkımız ve partililerimiz ile birlikte olamamanın üzüntüsünü içerisindeyiz. Buradan bütün hemşerilerimize ve bütün partililerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum. 

AK Parti'nin kongreleri her zaman heyecan coşku ve kardeşlik ruhunu yaşatan kongrelerdir. Bu heyecan ve dava aşkını sizlerin yüzünde görebiliyoruz.

Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. İnşallah birlikte daha güçlü olarak yarınlara daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. 

Bizim burada Yomra ilçemizdeki birlik ve beraberliğimiz büyük fotoğrafta Trabzon ve Türkiye'deki gücümüzü göstermektedir. Yomra'da güçlü olsak ne olur deyip sakın küçümsemeyin. 

Sokaklarımızdan başlamak suretiyle hane hane bütün mahallelerimizde bütün ilçelerimizde illerimizde ve Türkiye'de güçlü olmalıyız. 

Şunu çok iyi bilim ki bütün dünya mazlumları gözümüzün içine bakarak bizden bir umut ışığı bekliyor. İşte o umut ışığı bugün burada! 

Millet olarak birliğimize beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe hiçbir güç karşımızda duramayacaktır. 

Yomra ilçemizde Hükümetimiz ve Büyükşehir belediyemizce yapılan yatırımların ve hizmetlerin canlı şahitleri sizlersiniz. Hizmetler elbette yerinde görünüyor fakat bizler de teşkilat olarak bu hizmetleri eşimize dostumuza arkadaşımıza komşularımıza anlatmalıyız. 

Bize verilen desteğin hiçbir şekilde heba edilmediğini kıymetli vatandaşlarımıza anlatmanızı rica ediyorum. 


Kainatta sürekli her şey hareket halindedir. Sürekli bir gelişim ve değişim vardır. Bu sebeple değişim bizim hayatımızın bir parçasıdır. Fakat değişimden kasıt illa ki birinin gidip diğerinin gelmesi de değildir. 

İnsan kendi öz varlığı içerisinde de sürekli bir değişim ve gelişim yaşamaktadır. Bizler de kongrelerimizde değişim ve gelişim sürecini yaşıyoruz. Aynı kişilerle göreve devam etsek dahi o kişiler de kongre sürecinin geçirmiş olduğu kendi doğal seyri içerisinde değişim yaşamaktadır. Zaten yaşamış olduğu tecrübelerden ders alan kişi sürekli değişim halindedir. 

Kurumsal yapımız içerisinde göreve devam eden arkadaşlarımız olacak, görevden ayrılan arkadaşlarımız da olacak. Görevden ayrılmak hiçbir zaman üzerimizde olan sorumluluğu düşürmüyor. 

Görevden ayrılanlar göreve gelenlere abilik yapacak yol gösterecek hep birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz. 

Bu görevler gönüllülük esasına göre yapılır. Siyaset yarı zamanlı yapılacak iş değil. 
Dolayısıyla zaman ayıracak, fedakârlık göstereceksiniz. Unutmayın bütün dünya mazlumları bizim gözümüzün içine bakarak bir umut ışığı bekliyor. 
 
Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “İnandığın yolda yürü sloganı ile gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Olağan Genel Kurulumuz ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Bize verilen desteğin hiçbir şekilde heba edilmediğini kıymetli vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Göreve devam edecek ve ayrılacak arkadaşlarımız olacak. Görevden ayrılmak sorumluluğu düşürmüyor. Yine inandığı yolda yürümeye devam edecek. Teşkilatımızı daha da kuvvetlendireceğiz. Bütün dünya mazlumları bizim gözümüzün içerisine bakarak umut ışığı bekliyor. Burada emeği geçen teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Avni Adanur, Cafer Karslı, Ekrem Duman, Emrullah Asan, Ferit Özke, Göktuğ Yıldırım, Habil Kartal, Haluk Yazıcı, Kazım Sarımehmetoğlu, Melek Abtioğlu, Muhammet Bülbül, Murat Sağır, Nuri Şahin, Salih Yavuz, Veysel Can.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber