AKÇAABAT ÜLKÜ OCAKLARINDAN ZİYARETLER

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür vakfı yeni başkanı Hasan Acer ve yönetimi Akçaabat resmi kurum ziyaretlerine başladılar.

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i , Akçaabat Emniyet Müdürü Volkan Özeren’i,Akçaabat Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney’i, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya’yı, Akçaabat İlçe Müftüsü Alaettin Kırbıyık’ı,Akçaabat Şoförler Odası başkanı Ali Şentürk’ü ve Akçaabat Ziraat Odası başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu’nu ziyaret etti.


Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Acer yaptığı açıklamada ; Değerli hemşehrilerim kıymetli dava arkadaşlarım Ülkü Ocakları ilçe başkanı olarak atandığımız tarih itibariyle yönetim olarak Akçaabatımızın hem manevi büyüklerini hem de yerel ve ulusal temsil makamlarını ziyaretlerimize başladık. Ülkü Ocaklılar olarak miras aldığımız kültürü gelecek nesillere ulaştırabilmek adına ilk çalışmalarımızı, Akçaabatımızı bir adım öteye taşımak için gayret gösteren resmi kurumları ziyaret ederek yaptık. Kendilerine ilçemizin ve gençliğimizin sorunlarını paylaştık, çözüm önerilerimizi sunduk. Bu bağlamda hem bir dava neferi olarak hem de bir sivil toplum kuruluşu olarak görevimizi yerine getirmek gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmekte fayda olduğunun bilinmesini de fevkalede mühim buluyorum. Bununla birlikte hareketimizde görev almış, fedakarlık ederek davamız uğruna çaba göstermiş değerli büyüklerimizi de ziyaret etmeye devam ediyoruz. Pek yakın zamanda ise eğitim faaliyetlerimizi de hızlandırıp gençliğimizin birer pırlanta gibi parlamaları ve hak ettikleri konuma ulaşmaları noktasında bizlere düşen görevi de ifa edecegimizin bilinmesini isterim dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber