banner240
banner237
banner238

ALTUNBAŞ'A ACABA BAŞKA GÖREVMİ VERİLECEK

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel ALTUNBAŞ'A sen aday olma çekil senle buraya kadar diyerek teşekkür eden genel merkez neden bu kararı aldı merak konusu oldu.

Yaptıgımız araştırmada konuştugumuz ilçe teşkilatındaki yönrticilerle şu ifadeye yer verildi .

Sayın Başkanımız Temel ALTUNBAŞ yakın çalışma arkadaşlarına yeter artık bir dönem merkez ilçe başkanlıgı iki dönem Ortahisar İlçe Başkanlıgı yapıyorum.

Artık bu makamlara başkalarıda gelsin bizler buralarda durmamıza gerek yok gençlerin önünü açalım gerekirse teşkilatımız tarafından ne görev verilirse onunla devam edelim dediği öğrenildi.

Yine yakın çevresine acaba İl Başkanlıgınamı aday olacak diye sordugumuzda  aldıgımız cevap ise sayın Başkanımız şu ifadelerini her zaman dile getiriyor.

Şuan görevini layikiyle yerine getiren bir İlbaşkanımız var kendisi omakamda iken şimdiden biz adayız dememiz bizlere yakışmaz eger zamanı gelirde sayın İl Başkanımıza bir üstgörev verilipde onure edilirse tabiki ozaman gerekli girişimleri yaparak teşkilatımızın üst organlarıyla görüşerek tamam sencık aday ol derlerse bende cıkar aday olurum tabiki il başkanımız aday degilse dedeiği söylendi.

Kendisiyle görüştüğümüz Temel ALTUNBAŞ ise arkadaşlarının söylediklerini doğrulayarak bizim teşkilatımızda görev istenmez görev verilir arkadaşlarımın dewdiği gibi şu an il başkanımız görevde ona karşı hiç kimse aday cıkmaz  kendisi ben aday değilim derse ona göre adaylıgımda yani partimin yetkili kurumları cık aday ol derlerse aday olurum dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber