Ayyıldız ve Kalkışım MÜSİAD ve İHH’yı ziyaret etti

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dündar Ayyıldız ve Muhammet Kalkışım  MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan’ı ve İHH Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma’yı ziyaret etti.

Ortahisar Kent Konseyi başkanlığı görevini de yürüten Ayyıldız, STK’ların önemine dikkat çekerek şu açıklamaları yaptı:

“STK’larımız milli ve manevi değerlerimize bağlı, vatan bayrak ve millet sevdalısı olduğu zaman bir ülke için çok güzel aktörlerdir. Ortahisar Kent Konseyi Başkanlığını yürüten bir isim olarak STK’ların önemini çok daha iyi biliyorum. Aslında Sivil Toplum Kuruluşluları toplumun mozaiğidir. STK’lar görevlerini layıkıyla yaptıkları zaman, bulundukları il ve ülke için çok faydalı projelere imza atabilir. Baktığımızda toplumumuzun en hassas olduğu noktalarda STK’lar var. Bu bağlamda STK’lar milli ve manevi değerlerin ortaya çıkarılması noktasında çok önemli bir rol oynuyorlar. Şehirde başarılı projelere imza atan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanımız Ali Kaan ve İHH Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma ve ekiplerini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.”

STK’LARLA HEDEF 2023

STK’ların şehre büyük katkı sağladığının altını çizen Ayyıldız, “Kentimiz AK Parti iktidarıyla birlikte her geçen gün daha da büyüyor. Bu başarıyı hızlı bir şekilde sürdürmek için STK’lar birlikte hareket etmelidir. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ortak aklı ile Trabzon 2023 hedeflerinde ülkemize en fazla katkıyı sağlayacak şehirlerden birisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLERİZ

Ziyaretinden ötürü Ayyıldız’a ve Kalkışım'a teşekkür eden MÜSİAD Trabzon Şuba Başkanı Ali Kaan ve İHH Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma, “Ülkemiz açısından önemli bir seçim yaşayacağız. Bu süreçte aday adaylığınız ile Ak Parti’yi güçlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Çıktığınız bu yolda başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber