banner240
banner237
banner238

Başkan Çebi: “Gönül belediyeciliği her zaman yol haritamız oldu”

Trabzon’un Araklı ilçesinde 31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları aralıksız devam ediyor. Araklı Belediye Başkanı, Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, ilçe teşkilatı ve gençlik kolları ile birlikte Kayacık mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Beş yılda hayallerin ötesinde projeler halkımız ile istişareler ve ortak akıl çerçevesinde ilçemizde hayat buldu. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak ibaret olmadığını, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz.” dedi.

Projeleri, hizmetleri ve çalışmalarının aralıksız devam etmesi için milletten yetki beklediklerini belirten Çebi, “İlçemizin AK Parti iktidarıyla buluşmasıyla başlayan hizmet rüzgarı Cumhur İttifakı’yla daha da güçlenerek devam edecek. 31 Mart yerel seçimleri için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu toplantıları, ev ziyaretleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri başta olmak üzere, her platformda yer ve zaman ayrımı olmaksızın bizleri bu göreve layık gören vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

“Dev projeleri hayata geçirdik”

İlçenin dört bir yanında dev projeleri ve hizmetleri hayata geçirirken bir taraftan da Türkiye’de ilk ve tek olan hizmetleri, projeleri tamamlayıp hizmete açtıklarını belirten Başkan Çebi, “İnsana yatırımı her şeyin üstünde tutuyor ve bu yatırımlarda çok daha fazla titiz davranıyoruz. Bir taraftan alışılmış rutin belediyecilik hizmetiyle ilçemizi modern bir şekilde imar ederken insanımızı ihmal etmedik, etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Ülkemizde de belediyecilik anlayışını sil baştan değiştiren, 1994 yılını belediyecilik hizmetleri anlamında adeta bir milat haline getiren ve o günden bu yana eylemleri ve söylemleriyle belediyeciliğin ufkunu açan bizlere örnek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapmanın gayreti içindeyiz. Araklı Belediye Başkanı ve başkan adayı olarak Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da örneğini sergilediği ve büyük bir başarı hikayesi yazdığı gönül belediyeciliğini halkımızla yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu güvene layık olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber