BU KADARINA DA PES

Cumhur İttifakının AK Parti Of Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Salim Salih Sarıalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün ilçenin Korucuk ve Tavşanlı Mahallerini ziyaret etti.

Seçim ziyaretlerini abartan Sarıalioğlu, Müslümanların kutsal mabedi camiye siyaseti sokarak, cami içinde siyaset yapıp rabia işaretiyle poz verdi.

Kendi sosyal medya hesabından da cami içindeki rabia işaretli seçim propaganda fotoğraflarını,

““TEVAZU SAMİMİYET VE GAYRET İLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA GÖNÜLLERDE BULUŞUYORUZ”

Bu akşam, Tavşanlı Mahallesi bir başka güzel, bir başka coşkuluydu. Çünkü el ele, omuz omuza, ve gönül gönle verdiğimiz, enerjileri ile gücümüze güç katan hemşerilerimizle buluştuk.

Metro Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Vehbi Koç, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, Teşkilatımız ve Tavşanlı Mahallesi sakinlerimizle pazara kadar değil mezara kadar #Cumhurİttifakı dedik.

"Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bulunmaktır" Bizlerde özünde vatan sevgisi olan Cumhur İttifakının birleştirici gücü ile birlikte Korucuk Mahallemizin sakinleriyle bir araya gelerek birlik, dayanışma ve beraberliğimizi perçinlemenin mutluluğunu ve onurunu yaşadık” mesajları ile paylaşan Sarıalioğlu’na halktan da kutsal mabedde siyaset yaptığı için büyük tepki geldi.

Bazı siyasi parti temsilcileri Sarıalioğlu’na tepki göstererek, “Elinizi artık kutsal mekanlardan çekin. Birisi başkana okulda camide siyaset olmayacağını hatırlatmalı. Okul eğitim yeri cami ibadethanedir. İnsanlar oraya ibadete gidiyor. Sizin siyasi propagandanızı dinlemeye değil. Camilerde siyaset istemiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber