Çebi: Ders kitabı da kaynak kitabı da  ücretsiz

EĞİTİM HER DAİM ÖNCELİĞİMİZ
Çebi bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğunu söyleyerek “Bu bilinçle AK Parti iktidarları döneminde temel eğitimden orta öğretime, mesleki eğitimden yaygın eğitime kadar tüm alanlarda çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için tüm imkanlar seferber edilmiştir.
KAYNAK KİTAPLAR DA ÜCRETSİZ
Öğrencilerimize ücretsiz ders kitaplarına ek olarak bu yıl kaynak kitaplar da ücretsiz olarak sunuldu. Öğrencilerimiz ders kitapları ile kaynak kitaplarını masalarının üzerinde hazır buldular.” dedi.
SEVİNÇLİYİZ
Tüm eğitim camiasında olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla sevinç ve heyecan içerisinde olduklarını kaydeden Çebi, “Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ortahisar’ımızda da geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri olan çocuklarımız ve gençlerimiz ders başı yapacaklar.” ifadelerine yer verdi.
HEDEFLERİMİZ BÜYÜK
Eğitimin önemine vurgu yaparak sözlerini sürdüren Çebi “Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güven içerisinde yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilmektedir. Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızı bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş olarak yetiştirmektir. İçinde bulunduğumuz çağda, eğitim sorunlarını çözen uluslar kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Bu kalkınmada hiç şüphesiz ki eğitimin ve fedakârca çalışan öğretmenlerimizin payı çok büyüktür.” şeklinde konuştu.
HAYIRLI OLSUN
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Tüm öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve eğitim camiamızın yeni eğitim- öğretim yılını kutluyor, Ortahisar’ımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber