banner240
banner237
banner238

CHP BEŞİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI TAMER AYDIN

14 Aralık 2019 CHP ilçe kongremizde oluşan yönetim kurulumuzun öncelikli hedeflerinin turizm, eğitim ve tarım olduğunu ifade etmiştik ve o günden bugüne bu kapsamda enerjimizi harcamaya gayret ettik.

Beşikdüzü’müzün turizmini geliştirecek yerli ve yabancı yatırımcılara her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda sahilde yapılması planlanan turistik otel ve teleferiğin işlerlik kazanması bizim için önem arz etmektedir.

Trabzon’un markası Trabzonspor, Vakfıkebir’in ekmek, Tonya’nın tereyağı Şalpazarı’nın süt, Çarşıbaşı’nın keşan, Akçaabat’ın köfte, Sürmene’nin bıçak, Maçka’nın Sümela Manastır’ı, Of’un çayı marka haline gelmişken eğitimi ile ün salan Beşikdüzü’müzde halen bir fakülte olmaması düşündürücüdür. CHP olarak diğer siyasi parti ilçe başkanları ile toplantılara öncülük ederek bu konuyu gündeme getirdik. Ancak siyasi iradeyi aşamadık. Aşamadığımız gibi yine siyasi otorite Beşikdüzü’nü cezalandırırcasına içini boşaltmaya devam etmektedir. Daha önce adliye kapatıldı. Şimdi de Tapu Kadastro ve Bölge Trafik birimlerinin kapatılması için el altından iş yürütmeye çalışmaktadırlar. Ne yaparsa yapsınlar biz hak ettiğimiz kurumları tekrar Beşikdüzü’ne kazandırmakta kararlıyız.

İktidarın CHP’li belediyenin hizmetlerini engelleyerek CHP örgütünü ve CHP’li belediyeyi başarısız gibi gösterme çabalarının beyhude olduğunu bilinmesini isteriz.

Kamuoyuna saygı ile duyulur. 20.08.2020

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber