banner240
banner237
banner238

CORA HIZ KESMİYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, ilçe ziyaretleri kapsamında dün Tonya’daydı. İskenderli ve Sayraç Mahallerinde vatandaşlarla buluştu, taleplerini dinledi. Ardından düğün ve taziyelere katıldı. İlçe Merkezinde esnafla selamlaştı.

Cora’nın bu ziyaretlerine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mehmet Alp, Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Başkan Yardımcısı Ahmet Esmer, meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri de katıldı.

İSKENDERLİ SAĞLIK OCAĞININ İHALESİ YAPILDI

Milletvekili Cora, İskenderli Mahallesi’nde yapılması planlanan sağlık ocağının ihalesinin yapıldığını ve kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi. Cora ayrıca vatandaşlar tarafından talep edilen Mezarlık alanıyla ilgili de gerekli araştırmaları yapacaklarını belirtti.

TONYA İSKENDERLİ YOLUNU İNCELEDİ

Cora, Tonya İskenderli yolunda tapılan çalışmaları inceledi. Çalışmalarla ilgili son durumunu paylaşan Cora, “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bir taraftan duvar bir taraftan asfaltlama bir taraftan da fore kazık çalışmaları var. Müteahhit firma yolu kısa süre içerisinde bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah bu yıl sonuna kadar çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber