Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Yaşar ÖNDER AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.

31 Mart’tan sonra tekrarlanan İstanbul Belediye Başkanlığı seçim sürecinde Kırmızı Bülten ile aranan Osman ÖCALAN’ı yayına kim çıkarttı o mektubu kim okuttu?
HDP hangi iktidar zamanında meclise girdi ve bu kadar vekil çıkardı?
Bunlar sadece aklıma gelen bazı sorular. Yine kandırıldık, yanıldık gibi cevaplar vermeyecekseniz bu soruların cevabını sizlerden bekliyorum Sayın Cebi. 
Genel Merkezinden İl Teşkilatlarına hepsinde aynı söylem aynı tavır aynı ötekileştirme. Artık yavaş yavaş yolsuzlukları ortaya çıkmaya başlayan Ak Parti, muhalif olan biz vatanseverlere nereden ve nasıl geleceklerini şaşırdı. Geçenlerde HDP Eş Başkanı Mithat SANCAR Cumhuriyet Gazetesine verdiği röportaj da Demokrasi İttifakı, Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı dışında kalan bütün kesimleri kapsayacak diyerek üçüncü ittifakın olduğunu açıkça gözler önüne serdi. 
Elinizdeki kozlar eridikçe veya kötüleyecek bir şey bulamadığınızda ya FETÖ Terör Örgütünden ya teröristten dem vurarak üzerimize geliyorsunuz. Bizler davranışlarımızla, sözlerimizle, hazırladığımız ve hala hazırlanması devam eden eylem planlarımız ile Türkiye’mizi düşünüyor ve düşünmeye de devam ediyoruz. 
Mesela ne yapmıyoruz;
2016’da BAE’ye darbe finansörü deyip, 2022 de geri çark etmiyoruz. 
İsrail bebek katilidir deyip, 2022 de İsrail ile anlaşma yapmıyoruz. 
FETÖ Terör Örgütüdür deyip, FETÖ ile bağlantısı olan kişileri parti içimizde belli görevlerde tutmuyoruz.
“Onurum var Sisi'yle aynı masaya oturup meşrulaştırmam” deyip Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Libya Zirvesi'nde Mısır Devlet Başkanı Sisi'yle aynı masaya oturmuyoruz.

Artık korktuğunuz 6’lı masayı bırakında sokaklara halkın arasına inin, dertlerini dinleyin size olan sitemlerini görün. Sadece seçimden seçime vaatlerde bulunduğunuz seçimden sonra da 4 yıl ortadan kaybolduğunuz, sesini duymadığınız halk sandıkta hak edileni sizlere sunacaktır. 


             

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber