Deva Partisi Trabzon Milletvekili Aday Adayı Serkan KUL

İmza toplama süreci bitmiş, geçici aday isimleri açıklanmış, anayasaya aykırı bulunan işlemler için itiraz dilmiş ve pusulalar netleşmiştir.

Gündeme ilişkin Ak Parti'nin ülkemizde açmış olduğu tahribatları kapatma yolunda, gençlerin kaygılarını giderecek, esnafımızın sorunlarını çözecek, eğitimcilerimizin haklarını iyileştirecek ve atamalarını yapacak kadrolarımızı oluşturduk. Milletvekili aday adaylarımızın her biri eğitimli ve donanımlı olmaları, tahribatı , 13. Cumhurbaşkanı adayımız ve  Deva Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde çok çabuk onaracağız..

21 Yıl içerisinde yapılan katkılı ve önemli reformlardan uzaklaşan, kadrolaşamayan yönetemeyen ve ülkemizin sorunlarını çözemeyecek duruma gelen bir iktidarın gidişini izlemeye başlıyoruz. Hayırlısı ile 15 Mayıs tarihinde güzel bir sabaha merhaba diyeceğiz. 

Trabzon ilimizde bir çok yaşanan sorunların iyileştirilmesi, gençlerin şehrimizde kalmasını sağlayacak, göç sorununa dur diyecek, istihdam alanları yaratılması için çalışacak ekip ile karşınıza çıkıyoruz. Sorunları ve sorularınızı not ettik, genel merkezimiz ile paylaştık, arkamızda Millet İttifakı , 13. Cumhurbaşkanı ve Deva partisi Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN 'ın tüm desteğini alarak, Trabzon için her sorunun çözümü konusunda çalışmalara ortak olacağı sözünü aldık..

Artık istemiyoruz yıllarca demir yolu yalanı ile avutulmayı, istemiyoruz sırf özür dilediler diye halen makamlarda oturup bizleri ötekileştirmelerini, istemiyoruz gençlerin kahve köşelerinde vakit geçirmesini, istemiyoruz gübre almayı dert edinen köylümüzün zor durumda kalmasını, istemiyoruz kamu malını kullanırken istişareden uzak durulmasını, istemiyoruz hayat pahalılığı ile uğraşan hemşerilerimize porsiyonlarınızı küçültün denmesini, istemiyoruz esnafımızın bağkur borcu altında ezilmesini...

Teveccühleriniz olur bulur ise desteğinizi istiyoruz, hayatın yorgun yıllarını, bizi hiç yöneticiler anlamadı ruhunu değiştirebilecek bir enerji ile karşınıza çıkıyoruz, listelerde olup olmamanın hiç bir önemini gözetmeden, her bir vatandaşımızın emrinde olmak için, ekonominin zor şartları altında ezilen vatandaşlarımızın refah yaşama isteklerini hayata geçirmek için karşınıza çıkıyoruz.. Ziyaret ve görüşmelerimizde gençlerin ilgi alakası bizleri daha çok mücadele hırsı ile donatmıştır.

Biz #devapartisi olarak hazırız,  Kadromuz ile yaparız, Biz Genel Başkanımız Sayın 
@alibabacan
  ile ekonomide kazanılan başarıyı  tekrar hayata entegre ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber