Dr. Adnan Günnar Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi.

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 4 Kasım 2019 Pazartesi günü, Akçaabat İlçesinde esnaf ve  vatandaşlarla görüştü. Esnafın dilek ve taleplerini dinleyerek, çözüme kavuşturulması için görüşmeler yaptı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat’ta ilk olarak S.S. Akçaabat-Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Motorlu Karayolu Taşıma Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim ve Yöneticileri ile görüşerek, Akçaabat dolmuşlarının yenilenmesi ve büyütülmesi ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. Günnar, “Akçaabat-Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüsler büyütülerek 7 veya 8 ortaklı otobüs olacak şekilde çalışmalar yapılıyor. Yeni otobüslerle halkımız daha konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti alacaklar. Akçaabat Kooperatif Başkanımız da bu konuya çözüm odaklı ve  yapıcı bir şekilde  yaklaşıyor” dedi.
Günnar, ardından Akçaabat’ta yeni yapılacak olan Sanayi Sitesi ile alakalı sanayi esnafı ile görüşerek, görüş alış verişinde bulundu. Günnar, “Akçaabat İlçemize yapılacak olan Sanayi Sitesi Trabzon’u da oldukça rahatlatacak. Akçaabat çok büyük ve potansiyeli her geçen gün artan bir ilçe ve burada yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç var. Yapilacak olan bu Sanayi Sitesinin hem Akçaabat’a hem de Trabzon’a ekonomik ve sosyal yönden çok büyük katkıları olacak. İlgili Bakanlıklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’de konuyu yakından takip ediyor. Sanayi esnafı olarak sizlerin mesleğinizi daha rahat ve sağlıklı bir ortamda icra edeceğiniz modern bir sanayi sitesi Akçaabat'ımıza yapılacak. Sanat, asla ölmeyecek ve hiçbir zaman değerini yitirmeyecek çok değerli bir hazinedir. En güzel ve kaliteli bir ortamda çalışmayı sizler fazlasıyla hak ediyorsunuz” diyerek sözlerini tamamladı.
Programların ardından Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ki Genel Kurul Çalışmaları nedeniyle Ankara'ya hareket etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber