banner240
banner237
banner238

REVİ PARTİSİ İLE İLGİLİ MESAJ YAYINLADI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi AK Parti'nin iktidara gelişinin 17. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kurulduğu günden itibaren AK Parti'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük hizmetler yaptığının altını çizen Revi "Millete hizmet mücadelemiz aynı irade ve kararlılıkla devam edecektir. Milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 17. yılı kutlu olsun."dedi.

AK Parti'nin kurulmasıyla Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yeni bir sayfa açıldığını belirten Revi "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti ile umutları tükenen bir milletin yeniden umudu oldu. Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan güveni kuruluştan kısa bir süre sonra sandığa yansımış ve partimiz 3 Kasım 2002'de tek başına iktidar gelmiştir. AK Parti milletimizin gözündeki son umut ışığı olması hasebiyle de bu güne kadar her seçimde oylarını arttırarak tek başına iktidarını muhafaza etmiştir."ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin millete hizmet etmeyi görev edinen bir parti olduğunu söyleyen Revi " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye adeta çağ atlamıştır. Bu süreçte dünyanın en büyük projeleri ile ülkemizde yapılamaz denilenleri gerçekleştirerek üzerimize zorla giydirilen karamsarlık gömleğini çıkarıp attık. Ülkemizde olduğu gibi Trabzonumuz'da da sayısız projeler gerçekleştirerek yaklaşık şehrimizin çehresini değiştirdik. Güçlü Türkiye'nin güçlü partisi olan AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde mazlum dünyanın umudu olmaya devam edecektir. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin." cümlelerine yer verdi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber