HİZMETTE  AYRIM YAPMAYACAĞIZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, ilçe programlarını sürdürüyor. İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Arsin, Araklı, Sürmene İlçe Başkanlıklarını gezerek buralarda teşkilatların mensuplarıyla bir araya gelen Aksoy, ilçelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Aksoy, gittiği yerlerde ittifak vurgusu yaparak bu güç birliğinin Trabzon’a büyük kazanımlar sağlayacağını belirtiyor.

GÖREVE TALİBİZ

Prof. Dr. Aksoy Arsin’de ilk olarak kaymakamlık ziyaretinde bulundu ve ilçe kaymakamı Yakup Güven’i adaylık süreciyle ilgili bilgilendirdi. Ardından İYİ Parti Arsin İlçe Başkanlığı’na giderek ilçe teşkilatına hitaben bir konuşma yapan Aksoy bu ziyaretinin ardından CHP Arsin İlçe Başkanlığı ziyaretini gerçekleştirdi. Aksoy burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’da belediyemiz maalesef istenen gücü oluşturamadı. Şehrimizde gelir getirici üretimi arttıracak işler yapılmıyor. Mevcut kaynaklar iyi yönetilmiyor. Dolayısıyla Trabzon halkı mağdur durumda. Bu mağduriyeti gidermek adına yapılabilecek çok güzel işler var. İyi bir yönetim ve idare gerekiyor. Samimiyet, dürüstlük ve doğruluk gerekiyor. Bu açıdan biz hem samimiyet ve dürüstlüğümüz hem de bu işlere yönelik bilgi birikimimiz noktasında da bu göreve talibiz. Kendimizi iyi bir şekilde ifade edersek bu olumsuz tabloyu şehrimiz için olumlu bir hale getirebiliriz.”

Konuşmasının devamında Trabzon için çalışma azmiyle hareket edeceğini belirten Aksoy, CHP ile ittifak halinde olmanın önemine değindi. Aksoy, “Trabzon için vereceğimiz bu mücadelede sizlerle birlikte yürüyeceğimizi bilmek bize çok büyük bir güç verdi. Bundan sonraki mücadelemiz de bu gücü halkımızın lehine kullanmak olacaktır. O bakımdan sizlerle bir arada olmak bizim için değerli” dedi.

DÜNYA VAHŞİ DEPOLAMAYI TERKETTİ

CHP Arsin İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Arsin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Arsin Muhtarlar Derneği ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı. Programının devamında İYİ Parti Araklı İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Aksoy, buradaki konuşmasında Araklı’da yapılması planlanan çöp tesisini değerlendirdi. Aksoy burada vahşi depolama yapılmaması gerektiğini belirterek, “Vahşi depolama artık dünyanın terk ettiği bir konudur. Çöpler sınıflarına ayrıştırılarak enerji dönüşümü sağlanmalıdır” dedi.

KARARLIYIZ

Aksoy, CHP Araklı İlçe Başkanlığı’nda, belediye başkanı olması halinde hizmet sağlama noktasında Trabzon halkının her ferdine eşit davranacaklarını vurguladı. “Hizmette kırsal veya kent merkezi diye bir ayrım yoktur. Köy de kent de bizimdir. Hizmette ayrım yapmayacağız. Kırsaldaki vatandaşlarımıza ‘keşke büyükşehir olmasaydık’ dedirtmeyeceğiz” diyen Aksoy sözlerine şunları ekledi: “Biz uygulayacağımız belediyecilikle Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. Yaptığımız işlerle çeşitli ödüller almayı hedefliyoruz. Trabzon’da uygulayacağımız yenilikçi anlayışla Trabzon’dan Türkiye’ye rol model olacağız. Sunduğumuz her şey uygulanabilir nitelikte. Bu noktada kararlıyız.”

İSTİHDAM OLUŞTURACAĞIZ

CHP Araklı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen konuşmanın akabinde ilçeden ayrılan Aksoy, Sürmene ilçesine gitti ve burada da İYİ Parti ile CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Gittiği yerlerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Aksoy, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühün karşılığını eşitlikçi bir hizmet anlayışıyla vereceğini dile getirdi.  Aksoy, yatırım konusunda öncelikli işlerden başlayacağını ve istihdam yaratacak işler yapacağını belirterek konuşmasını tamamladı. Ziyaret programında katılımcıların sorularını cevaplandıran Aksoy, ziyaret programlarını organize eden ilçe teşkilatlarına teşekkür ederek çalışmalarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber