İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Seçkin Boyunağa

Ülküler ülkeler gibidir. Ülküsüz insanın ülke hassasiyetinden söz etmekte imkansızdır. Yıllarca ülküsüz kadrolarca adeta ülkenin üzerine karabasan gibi çöken iktidar sahipleri, ülkeyi alacakaranlık kuşağına çevirmiştir.

Her konuda kendinden başkasını tanımayan, kendinden olmayanı ötekileştiren iktidar sahipleri, bırakın demokrasiyi en demokratik hak olan seçim sonuçlarını bile kendi lehine çıkmadığı taktirde kabul etmemektedir.

Bu zorba ve asimilasyoncu tavırla ülkeyi yöneten zihniyet, 25 yıldır da İstanbul özelinde otokrat tavrını sürdürmüş, güzel ilimizin tüm güzelliklerini yandaşlarına peşkeş çekmiştir. Bırakın insanları bu süreçte ağaçlarla, parklarla sorun yaşamışlardır. İşte tüm bunları gören, İstanbul halkının derdini yüreğinde hisseden, onlarla beraber dertlenen Genel Başkanımız Sayın; Meral Akşener hanımefendiyle beraber bu harami, talancı düzenin 31 Mart'ta kulağı çekilmiş 23 Haziranda da o kulak morartılmıştır.

Bu sürecin sonunda millet ittifakımızın değerli adayı İstanbulumuz'un yeni Şehremini Sayın; Ekrem İmamoğlu'nun inancı ve inayeti her türlü hile ve desiseyi def etmiştir. Kendisinin deyimiyle Herşey çok güzel olmuştur.

Sürece katkı veren, ittifakımız için çalışan tüm halkımıza şükranlarımı sunarım.

Sözlerime son verirken ülküsüz bir yaşam düşünülemez. Bizim ülkümüzün özeti İlkokul çağlarımız da okuduğumuz andımızda sübut bulmuştur. 

Sevgi, saygı ve dostlukla


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber