banner240
banner237
banner238

Kazanan AK Parti’nin Gerçek Sahipleri Olacak

Değerli basın mensupları bilindiği üzere AK Parti’de kongre süreci başladı. Partimiz adına hayırlı uğurlu olsun.

REVİ’YE TEŞEKKÜR

Öncelikle 6 yıldır AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini yürüten, zor dönemlerde partimizi sırtlayan ve başarılara imza atan Haydar Revi’ye teşekkür ederim, yeni görevinde de başarılar dilerim.

KISIR TARTIŞMALAR YAŞATMAYACAĞIZ

AK Parti İl Başkanlığı sorumluluk isteyen bir görev. Şehir adına, millet adına, dava adına, teşkilat adına geceyi gündüze katarak çalışma gerektiren bir görev. Biz de bu sorumluluğu bilerek yola çıktık. Partimizin başını öne eğdirmeden, kişisel ve kısır tartışmalar yaşamadan Trabzon’umuza değer katacak projelerimizle partimizi daha ileriye taşıyacağız.

İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Geçtiğimiz günlerde adaylığımı açıklamıştım ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Şehrin tüm dinamikleriyle istişare halindeyiz. Partideki heyecanın biraz daha artması, teşkilatımızın gücünün perçinleşmesi, dava adamlarını harekete geçirmek adına yola çıktım. Aday adaylık süreci başladı ve hafta başından itibaren çalışmalarımızı hızlandıracağız. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek teşkilatlarımızı harekete geçireceğiz. Kazanan AK Parti’nin teşkilatı, tabanı yani gerçek sahipleri olacak.

GENEL MERKEZ EKİBİ BAŞARILI

Geçtiğimiz hafta içinde AK Parti Genel Merkezden gelen ekiple birlikte temayül gerçekleştirildi. Temayül sonuçlarının da partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu süreci başarıyla yürüten genel merkez yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim. Şubat ayında gerçekleştirilecek olan kongremizde kazanan AK Parti olacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber