Mansur Yavaş mazbatasını aldı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da seçimi önde tamamlayan Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mazbatasını aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek devir teslim töreninde mazbatasını aldı.

Yavaş, mazbata töreninden sonra Anıtkabir’e gidip saygı duruşunda bulunucağını belirtti.

YÜZDE 50,93 İLE SEÇİMLERİ KAZANDI

Millet İttifakı’nın Adayı CHP’li Mansur Yavaş, Ankara seçimlerini aldığı yüzde 50,93 oy ile kazandı. Cumhur İttifakı’nın Adayı rakibi Mehmet Özhaseki ise seçim sonucunda yüzde 47,12 oy almıştı.

ANITKABİR’E GİDECEK

Mazbata töreni öncesinde, Ankara Hacı Bayram Camii’ne gelerek sabah namazı kılan Yavaş; Bugün mazbatayı alacağız. Biz de ilk olarak Ankara’nın kurucularından Hacı Bayramı ziyaret edip duamızı ettik. Mazbatamızı aldıktan sonra da Anıtkabir’e gidip Ankaramızı başkent yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulunup daha sonra görevimize başlayacağız. ‘Hadi Bismillah’ dedik başlıyoruz” diye konuştu.

Mansur Yavaş, 16.30’da ise belediye önünde vatandaşlara seslenecek.

Mansur Yavaş mazbatasını aldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.