MHP İKİZDEREDE TOPLANDI

İKİZDERE-MHP Rize İl başkanlığının düzenlediği yerel ve mahalli idareler konulu seminer İkizdere RİDOS Termal tesislerinde yapıldı.

MHP Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seminerde MAİRGEM Başkanı Halil Memiş Sosyal ve Resmi İlişkiler, kişisel ilişkiler konusunda açıklamalarda bulundu. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ev sahibi olarak birer konuşma yaptılar. İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun’ Katılım sağladığımız programa bilgileri ile bizleri donatan katılım sağlayan tüm misafirlere şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim’ dedi. Toplantıya MİAGEM (Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi ) Başkanı Halil Memiş’in semineri ile devam edildi. Türkiye’de Mahalli İdareler konusunda uzman olan Halil Memiş’in sunumu ilgi ile izlendi.

MHP’li Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’in rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı Ridos’ta 3 gün devam eden programa MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, İl Ocak Başkanı Sadık Kandemir, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz, İlçe Başkanları, İlçe Ocak başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber