Milletvekili CORA, 18. ilçesini tamamladı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, yaz programları kapsamında Dernekpazarı’ndaydı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından yoğun bir yaz programı geçiren CORA, Dernekpazarı ziyareti ile Trabzon genelinde 2. kez 18 ilçeyi tamamladı. Durmadan, duraksamadan yoğun bir tempoda çalışan, gerek ev ziyaretleri gerekse düğün ve cenazelerde vatandaşlarla bir arada bulunan CORA’nın Dernekpazarı ziyaretine AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah AKGÜL ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

İlçe Merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların selamını iletti, sorunları ve talepleri dinledi.

Dokunmadık gönül, çalınmadık kapı bırakmamaya kararlı olduklarını belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, “Milletimizle gönülden gelen bir muhabbeti paylaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bereketli kazançlar diliyoruz. Emekçi kardeşlerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin heyecanına şahit oluyoruz. Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın selamlarını iletiyor, milletimizin selamlarını alıyoruz. Bizim meselemiz gönül kazanmaktır, milletimize hizmet etmektir. Şehrimizdeki her kapıyı çalacak, yüzlerde tebessüm, geleceğe umut olacağız. Kıymetli vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi daha da sağlamlaştıracağız. İlk günün heyecanı ve inancıyla, geçmişten aldığımız tecrübe ve geleceğe dair umudumuzla çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizin gücü, engin ferasetleri ve güler yüzleri hizmetlerimize de ilham kaynağıdır.” dedi.

CORA ilçede devam eden çalışmalarla ilgili olarak ise “Şu anda devam eden sokak aydınlatma çalışmalarımız var. Kentsel dönüşüm projesi tamamlanmıştır. Mülkiyet devirleri için uzlaşma aşamasındadır. TOKİ başkanımız ile iletişim halindeyiz kısa sürede dönüşüme başlayacağız. Altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Gençlik Merkezi yaptık. Sulaklı Çaykara yolunda karayollarının yol yapım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor. Ayrıca Sulaklı Deresinde DSİ, 2. etap dere ıslahı çalışmalarını sürdürüyor. İlçemize Sanayi Sitesi kazandırmak için de çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber